Gespreks- en verbindingstolken

Hier bij The Translation People weten wij hoe belangrijk het is dat uw boodschap nauwkeurig en doeltreffend wordt overgebracht, ongeacht de omvang van uw publiek. We hebben een gevestigde reputatie en leveren gespreks- en verbindingstolken voor de meest uiteenlopende situaties.

Onze tolken zijn allemaal professioneel gekwalificeerd en aan onze geheimhoudingsovereenkomst gebonden. Via ons netwerk van tolken dekken wij een breed spectrum van gespecialiseerde onderwerpen, waaronder:

  • Handel
  • Financiën
  • Justitie
  • Geneeskunde en farmaceutica
  • Sociale zorg

Onze tolken zijn voor diverse prestigieuze evenementen ingezet, zoals de UEFA Cup Finale in 2008, waar wij de Russische fans in Manchester dag en nacht hebben bijgestaan. Wij bieden echter voor elke gelegenheid, hoe groot of hoe klein dan ook, tolkdiensten van de hoogste kwaliteit.

Op zoek naar een tolk voor een specifiek evenement in uw sector? Neemt u dan vandaag nog
contact met ons op voor een prijsopgave.

Wat is gesprekstolken?

Gesprekstolken is eigenlijk een verzamelnaam voor allerlei verschillende vormen van tolken. Doorgaans worden gesprekstolken ingezet voor minder formele gelegenheden, waar een gesprek tussen slechts twee mensen plaatsvindt, bijvoorbeeld bij een ziekenhuisbezoek, een afspraak met een advocaat of kleine zakelijke bijeenkomsten. Dit wordt ook wel verbindingstolken genoemd.

Hoewel beide vormen onder de categorie gesprekstolken vallen, mag de rol van een professionele gesprekstolk, die voor een zakelijke vergadering wordt ingezet, niet worden verward met de rol van een gesprekstolk in een ziekenhuis. In medische kringen worden familieleden van de patiënt of medewerkers die zowel de bron- als de doeltaal spreken, maar niet als een professionele medische tolk zijn opgeleid,namelijk vaak als gesprekstolk gebruikt.

Een gespreks- of verbindingstolk nodig?

Neemt u voor een prijsopgave contactmet ons op.

.

._