Creatieve vertalingen voor de mediabranche

creative-and-media-translation-servicesVoor onze klanten in de mediasector zetten wij alleen de meest creatief denkende vertalers in.

Wij weten dat ontwerp- en reclamebureaus een geheel eigen vaktaal en terminologie hanteren, en hetzelfde geldt voor hun klanten. Daarom werken wij bij The Translation People uitsluitend met gespecialiseerde vertalers die niet alleen ervaring in de creatieve markt hebben, maar ook vertrouwd zijn met de projectspecifieke sector van uw account. U bent dus verzekerd van briljante vertalingen, geschreven met de marketing flair en het technische detail dat u verwacht. Pakkende vertalingen met precies de juiste toon en nuance.

Dankzij de expertise en gespecialiseerde kennis van onze creatieve vertalers zijn klanten in de reclame-, marketing- en PR-wereld altijd verzekerd van teksten die het gewenste resultaat opleveren. Van reclamecampagnes, meertalige websites en verpakkingsteksten tot persberichten, catalogi en marketingliteratuur − de vertalingen van The Translation People geven het merk van uw cliënten meerwaarde door met precies de juiste boodschap de gewenste doelgroep te bereiken.

Wij werken met reclame-, branding- en marketingbureaus van ieder formaat en leveren creatieve vertalingen voor grote merken in de meest uiteenlopende sectoren, waaronder de levensmiddelenindustrie, energiebedrijven, en producenten van medische instrumenten en audiovisuele producten. Onze klanten profiteren niet alleen van eersteklas vertaaldiensten, maar krijgen ook persoonlijke accountmanagers, die zich altijd aan hun woord houden. Dit, en het feit dat wij in praktisch iedere taal en in alle mediaformaten en softwareprogramma’s werken, heeft ons een reputatie van flexibiliteit en veelzijdigheid bezorgd.

 
 

Download onze GRATIS PDF-brochure om te zien welke diensten The Translation People uw sector kan biedendownload-pdf