Vertaaldiensten voor de cosmetische industrie

cosmetics-translation-servicesOnze gespecialiseerde vertalers voor de cosmetische industrie kennen de sector als geen ander.

Een zo gespecialiseerde sector als de cosmetische industrie heeft deskundige vertalers nodig, die vertrouwd zijn met de vaktaal en terminologie van uw dagelijkse werk. The Translation People biedt zijn klanten in de cosmetische industrie alleen vakbekwame vertalers met uitgebreide ervaring op dit gebied. U kunt er dus van op aan dat hun vertalingen blijk geven van het inzicht in uw branche, en uw klanten, dat u verwacht. De ISO 9001:2008 certificering van onze kwaliteitsbeheersystemen biedt onze klanten volledige gemoedsrust en waarborgt dat ieder aspect van ons werk aan de hoogste eisen voldoet.

We hebben aan uiteenlopende cosmetische projecten gewerkt, van octrooien, gebruiksaanwijzingen, klantenenquêtes en productonderzoeken tot etiketten en verpakking, artikelen in gespecialiseerde tijdschriften en zelfs hotlines voor internationale gebruikers. Onze klanten eisen nauwkeurigheid en duidelijkheid en wij bieden hen dit bij alles wat we doen, ook bij gespecialiseerde diensten als technisch schrijven, desktoppublishing, meertalige voice-overs, softwarelokalisatie en alle vormen van tolken.

We zijn ons er terdege van bewust dat de manier waarop wij onze projecten verzorgen vaak even belangrijk is als het eindproduct. Daarom bieden wij u persoonlijke accountmanagers die uw projecten naadloos beheren: één aanspreekpartner waarmee het prettig zakendoen is. Verder zijn we flexibel genoeg om het bronmateriaal in alle mediaformaten en softwareprogramma’s te verwerken en beschikken we over het talent om in praktisch alle talen van de wereld te werken − perfect voor uw wereldwijde klantenkring.

Documentvertalingen

Doeltreffende documentvertaling vormt de kern van onze activiteiten. Het is een dienst die een enorme verscheidenheid aan sectoren en taalcombinaties dekt en waarbij kwaliteit altijd centraal moet staan. Daarom worden onze documentvertaaldiensten verzorgd door een vertrouwd netwerk van deskundige, professionele vertalers. Onze vertalers specialiseren zich op specifieke vlakken, zodat ons netwerk in totaal niet alleen alle branches maar ook alle documentsoorten dekt: van contracten, persberichten en marketingmateriaal tot technische specificaties, informatiebladen en software.

Documentvertaaldiensten

Meertalige DTP en typografie

DTP en typografisch werk speelt bij ons een even belangrijke rol als talenkennis en taalvaardigheid. Ons eigen DTP-team heeft uitgebreide, actuele kennis van meertalige typografie en kan werken met praktisch ieder denkbaar softwarepakket voor zowel Mac als pc. Zo bent u dus verzekerd van een vertaalde versie die er even goed uitziet als het origineel.

Meertalige DTP diensten

Websitevertalingen

Onze websitevertalingen en lokalisatiediensten zijn van kritiek belang voor klanten die hun online aanwezigheid ten volle willen benutten of met duidelijke online communicatie de juiste indruk willen maken. Websitegebruikers kopen vier keer zo vaak van sites in hun eigen taal, dus een vertaalde website is een absolute must voor bedrijven die producten of diensten op een internationale markt aanbieden.

Websitevertalingen

Beurs vertaling

Uw organisatie wil op internationale tentoonstellingen en beurzen vanzelfsprekend een zo groot mogelijke impact maken. Eén van de manieren om dit te doen, is met documentatie in de taal van uw doelmarkt, en The Translation People is het aangewezen vertaalbureau om u daarbij te helpen. Met vakkundig vertaald materiaal kunt u uw doeltreffendheid op internationale tentoonstellingen en beurzen verhogen en een geheel nieuw publiek aanspreken.

Beurs vertaling

Download onze GRATIS PDF-brochure om te zien welke diensten The Translation People uw sector kan bieden download-pdf

._