Documentvertalingen


translation-servicesDoeltreffende documentvertaling vormt de kern van onze activiteiten. Het is een dienst die een enorme verscheidenheid aan sectoren en taalcombinaties dekt en waarbij kwaliteit altijd centraal moet staan. Daarom worden onze documentvertaaldiensten verzorgd door een vertrouwd netwerk van deskundige, professionele vertalers. Onze vertalers specialiseren zich op specifieke vlakken, zodat ons netwerk in totaal niet alleen alle branches maar ook alle documentsoorten dekt: van contracten, persberichten en marketingmateriaal tot technische specificaties, informatiebladen en software.

Onze vertalers zijn deskundige, gediplomeerde linguïsten, zorgvuldig gekozen op basis van hun taalvaardigheden en kennis van een bepaalde sector. Dit betekent dat onze klanten profiteren van uitmuntende, accurate en gedetailleerde vertalingen, verzorgd door taalkundigen die de branche goed kennen. Van elektronica, biowetenschappen en defensie tot de juridische en IT-sector, wij kunnen u op ieder gebied en ieder niveau doeltreffende vertalingen aanbieden.

Ook flexibiliteit is voor onze klanten van groot belang; daarom verwerken wij hun opdrachten in elk gewenst formaat, waaronder HTML, PowerPoint, XML, Flash en InDesign. Bovendien geven wij u deskundig advies als wij uit ervaring weten dat het werk met een bepaald softwareprogramma sneller en goedkoper kan worden opgeleverd. En als u een document hebt dat niet door een moedertaalspreker is geproduceerd, dan kunnen wij dat ook corrigeren: het maakt allemaal deel uit van ons streven naar uitmuntendheid.

Tot slot kunt u ervan op aan dat uw gevoelige juridische en commerciële informatie bij ons in veilige handen is. Wij bieden onze klanten namelijk een individuele account met persoonlijke aanmeldgegevens, zodat zij hun documenten veilig rechtstreeks naar ons geraffineerde managementsysteem kunnen uploaden. U kunt uw content dus met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Documentvertaaldiensten nodig? Neemt u dan vandaag nog vraag dan een prijsopgave aan of neem contact met ons op.

Technische vertalingen

Al dertig jaar lang schrijven wij met onze technische vertalingen een succesverhaal. Het is dan ook geen wonder dat wij de eerste keuze zijn voor Britse en internationale klanten uit een enorme verscheidenheid aan sectoren. ISO 9001:2008 certificering betekent dat wij de kwaliteit van ons werk streng controleren en dat onze technische vertalingen worden geproduceerd door taalkundigen met diepgaande kennis van het onderwerp waaraan ze werken. U kunt er dus van op aan dat ons werk altijd duidelijk, gedetailleerd en overtuigend is, zelfs bij de meest gespecialiseerde en complexe projecten.

Technische vertaaldiensten

Meertalige DTP en typografie

DTP en typografisch werk speelt bij ons een even belangrijke rol als talenkennis en taalvaardigheid. Ons eigen DTP-team heeft uitgebreide, actuele kennis van meertalige typografie en kan werken met praktisch ieder denkbaar softwarepakket voor zowel Mac als pc. Zo bent u dus verzekerd van een vertaalde versie die er even goed uitziet als het origineel.

Meertalige DTP diensten

Technisch schrijven

Als u de uitdagingen van de hedendaagse mondiale markt echt het hoofd wilt bieden, dan moet u elke kans aangrijpen om uw concurrenten altijd een stap voor te blijven. Een van deze kansen wordt u geboden door onze technische auteurs. Zij tillen uw communicatie naar een hoger niveau en imponeren uw publiek met overtuigende en duidelijk geschreven technische documenten.

Technisch schrijven

Beurs vertaling

Uw organisatie wil op internationale tentoonstellingen en beurzen vanzelfsprekend een zo groot mogelijke impact maken. Eén van de manieren om dit te doen, is met documentatie in de taal van uw doelmarkt, en The Translation People is het aangewezen vertaalbureau om u daarbij te helpen. Met vakkundig vertaald materiaal kunt u uw doeltreffendheid op internationale tentoonstellingen en beurzen verhogen en een geheel nieuw publiek aanspreken.

Beurs vertaling

Meertalige transcriptie

Onze meertalige transcriptiedienst werkt met ervaren experts die alle opdrachten snel, nauwkeurig en volgens de exacte vereisten van de klant voltooien. Het zijn allemaal deskundige linguïsten met een goed gehoor voor nuances, dus u kunt ervan op aan dat het transcript zo getrouw en nauwkeurig mogelijk is.

Meertalige transcriptiediensten

Inschrijvingen vertalen

Wij bij The Translation People weten hoe urgent inschrijvingen zijn en dat een snelle reactie van wezenlijk belang is. Inschrijvingen komen in alle soorten en maten, maar tijd is altijd een belangrijke factor. En als het om internationale tenders gaat, hebt u ook nog met een taalprobleem te kampen. Onze snelle, nauwkeurige en professionele vertaaldienst bieden in dat geval uitkomst.

Inschrijvingen vertalen

._