Vertaaldiensten voor de drankenindustrie

distilling-translation-services

Onze vertalers voor de drankenindustrie kennen uw sector als geen ander, en dat blijkt uit hun werk.

Om succesvolle, doeltreffende vertalingen voor een zo gespecialiseerde sector te produceren, is kennis van de industrie even belangrijk is als taalvaardigheid. Daarom beschikken onze vertalers die zich specialiseren in de drankenindustrie over de benodigde expertise om u uitmuntende en doeltreffende teksten te bieden.

Onze vertaaldienst werkt met taalexperts die een gedegen kennis hebben van de cultuur, de vaktaal en de gespecialiseerde terminologie van distilleerderijen. U bent dus verzekerd van ondubbelzinnige, duidelijke en betrouwbare vertalingen, of ze nu werken aan exportvergunningen, whiskybeoordelingen, brochures voor bezoekers aan distilleerderijen of presentaties in het kader van brand management. Wij werken met toonaangevende namen in deze sector en ons dienstenaanbod gaat van meertalige personeelstraining tot technische documentatie die op uw specifieke exportmarkt is afgestemd.

Ieder project is uniek. Daarom stellen wij voor elke opdracht een persoonlijke accountmanager aan, zodat onze klanten altijd hun eigen, individuele aanspreekpartner hebben. Verder werken wij in praktisch iedere taal van de wereld en in elk gewenst mediaformaat en softwareprogramma. Dit geeft ons de flexibiliteit om elke uitdaging aan te nemen en ieder project op tijd en binnen budget op te leveren.

Documentvertalingen

Doeltreffende documentvertaling vormt de kern van onze activiteiten. Het is een dienst die een enorme verscheidenheid aan sectoren en taalcombinaties dekt en waarbij kwaliteit altijd centraal moet staan. Daarom worden onze documentvertaaldiensten verzorgd door een vertrouwd netwerk van deskundige, professionele vertalers. Onze vertalers specialiseren zich op specifieke vlakken, zodat ons netwerk in totaal niet alleen alle branches maar ook alle documentsoorten dekt: van contracten, persberichten en marketingmateriaal tot technische specificaties, informatiebladen en software.

Documentvertaaldiensten

Meertalige DTP en typografie

DTP en typografisch werk speelt bij ons een even belangrijke rol als talenkennis en taalvaardigheid. Ons eigen DTP-team heeft uitgebreide, actuele kennis van meertalige typografie en kan werken met praktisch ieder denkbaar softwarepakket voor zowel Mac als pc. Zo bent u dus verzekerd van een vertaalde versie die er even goed uitziet als het origineel.

Meertalige DTP diensten

Meertalige DTP en typografie

Onze websitevertalingen en lokalisatiediensten zijn van kritiek belang voor klanten die hun online aanwezigheid ten volle willen benutten of met duidelijke online communicatie de juiste indruk willen maken. Websitegebruikers kopen vier keer zo vaak van sites in hun eigen taal, dus een vertaalde website is een absolute must voor bedrijven die producten of diensten op een internationale markt aanbieden.

Websitevertalingen

Download onze GRATIS PDF-brochure om te zien welke diensten The Translation People uw sector kan bieden download-pdf

._