Vertaaldiensten voor de zoetwarenindustrie

confectionary-translation-servicesVoor succes op de wereldwijde zoetwarenmarkt zijn vertalers met kennis van uw sector onontbeerlijk.

Uit jarenlange ervaring weten wij dat voor vertalingen van de hoogste kwaliteit kennis van de branche even belangrijk is als talenkennis. Daarom werken wij alleen met vertalers die de zoetwarenindustrie kennen als hun broekzak. Het resultaat: nauwkeurige en duidelijke vertalingen met hoge impact.

Dankzij deze ervaring uit eerste hand hebben onze deskundige vertalers een diepgaand inzicht in de specifieke cultuur, vaktaal en terminologie van de zoetwarenindustrie. En dat is een vereiste bij de productie van technische specificaties, kwaliteitsprocedures, productetiketten, contracten, jaarverslagen en marketingmateriaal. Deze veelzijdigheid wordt weerspiegeld in onze klantenportfolio, die naast importeurs en exporteurs ook de namen van enkele van de meest toonaangevende zoetwarenproducenten omvat.

We weten ook hoe belangrijk effectief projectmanagement voor onze klanten is. Daarom krijgt u voor ieder project een persoonlijke accountmanager. Dit betekent dat projecten op tijd, binnen budget en volgens uw exacte specificaties worden afgeleverd. En omdat wij in praktisch iedere taal en met alle mediaformaten en softwareprogramma’s werken, zijn we flexibel genoeg om zelfs de moeilijkste opdrachten aan te nemen.

 

Documentvertalingen

Doeltreffende documentvertaling vormt de kern van onze activiteiten. Het is een dienst die een enorme verscheidenheid aan sectoren en taalcombinaties dekt en waarbij kwaliteit altijd centraal moet staan. Daarom worden onze documentvertaaldiensten verzorgd door een vertrouwd netwerk van deskundige, professionele vertalers. Onze vertalers specialiseren zich op specifieke vlakken, zodat ons netwerk in totaal niet alleen alle branches maar ook alle documentsoorten dekt: van contracten, persberichten en marketingmateriaal tot technische specificaties, informatiebladen en software.

Documentvertaaldiensten

Meertalige DTP en typografie

DTP en typografisch werk speelt bij ons een even belangrijke rol als talenkennis en taalvaardigheid. Ons eigen DTP-team heeft uitgebreide, actuele kennis van meertalige typografie en kan werken met praktisch ieder denkbaar softwarepakket voor zowel Mac als pc. Zo bent u dus verzekerd van een vertaalde versie die er even goed uitziet als het origineel.

Meertalige DTP diensten

Websitevertalingen

Onze websitevertalingen en lokalisatiediensten zijn van kritiek belang voor klanten die hun online aanwezigheid ten volle willen benutten of met duidelijke online communicatie de juiste indruk willen maken. Websitegebruikers kopen vier keer zo vaak van sites in hun eigen taal, dus een vertaalde website is een absolute must voor bedrijven die producten of diensten op een internationale markt aanbieden.

Websitevertalingen

Voice-overs en ondertiteling

Het produceren van geslaagde meertalige voice-overs en ondertitels is een waar specialisme: een specialisme dat wij met jarenlange ervaring en zeer begaafde taalkundigen hebben geperfectioneerd. Tegenwoordig produceren wij voice-overs en ondertitels die uw werk duidelijkheid en onmiskenbare authenticiteit geven. Onze indrukwekkende portfolio omvat zakelijke films en promotionele programma’s evenals computerspellen, nasynchronisatie van films en reclame. Recente projecten zijn trainingscursussen voor de luchtvaart- en telecomsector en een bedrijfsvideo voor een wereldwijd softwarebedrijf.

Voice-overs en ondertiteling

Beurs vertaling

Uw organisatie wil op internationale tentoonstellingen en beurzen vanzelfsprekend een zo groot mogelijke impact maken. Eén van de manieren om dit te doen, is met documentatie in de taal van uw doelmarkt, en The Translation People is het aangewezen vertaalbureau om u daarbij te helpen. Met vakkundig vertaald materiaal kunt u uw doeltreffendheid op internationale tentoonstellingen en beurzen verhogen en een geheel nieuw publiek aanspreken.

Beurs vertaling

Download onze GRATIS PDF-brochure om te zien welke diensten The Translation People uw sector kan bieden download-pdf

 

._