Vertaaldiensten voor de medische instrumentenindustrie

medical-devices-translation-servicesComplete gemoedsrust, dankzij vertalers die zich specialiseren in medische techniek.

Vertaalwerk voor een gespecialiseerde sector vergt heel wat meer dan uitmuntende taalvaardigheden alleen: ook technische kennis van de branche is van cruciaal belang. The Translation People gebruikt alleen uitgelezen vertalers die ervaring hebben met de medische instrumentenindustrie, zodat wij beslist het niveau van perfectie kunnen bieden dat deze klanten eisen. We hebben de ISO 9001:2008 certificering behaald, en dat is een extra garantie dat u met ons kwaliteitsbeheersysteem de best mogelijke behandeling krijgt.

Onze taalspecialisten op het gebied van medische techniek hebben gedegen kennis van de sector en zijn culturele en taalspecifieke kenmerken. Dit stelt hen in staat om uiteenlopende teksten duidelijk en nauwkeurig te vertalen, variërend van trainingsmateriaal, productcatalogi, klinische onderzoeken, gebruikershandleidingen en juridische documenten tot reclameliteratuur. Ze werken al jaren samen met grote klanten die zich specialiseren in zaken als hoortechniek, hematologie en cardiovasculaire gezondheid, en leveren keer op keer duidelijke, ondubbelzinnige teksten die blijk geven van een uitstekend inzicht in de materie. Omdat we ook vertaalgeheugens gebruiken, kunnen we zelfs speciale terminologiedatabases leveren. Deze waarborgen de consistentie van vertalingen, verkorten de levertijden en verlagen de kosten van toekomstige vertalingen.

Verder beschikken we over het talent en de middelen om in de meeste talen te vertalen en te werken met de mediaformaten en softwareprogramma’s van uw keuze. En omdat we weten dat ook bekwaam projectmanagement van cruciaal belang is, bieden wij onze klanten persoonlijke accountmanagers die hun individuele projecten snel en doeltreffend beheren. Per slot van rekening berust onze reputatie niet alleen op uitmuntende vertalingen, maar ook op het feit dat wij onze beloften nakomen en alle deadlines halen. En dat willen we zo houden.

Technische vertalingen

Al dertig jaar lang schrijven wij met onze technische vertalingen een succesverhaal. Het is dan ook geen wonder dat wij de eerste keuze zijn voor Britse en internationale klanten uit een enorme verscheidenheid aan sectoren. ISO 9001:2008 certificering betekent dat wij de kwaliteit van ons werk streng controleren en dat onze technische vertalingen worden geproduceerd door taalkundigen met diepgaande kennis van het onderwerp waaraan ze werken. U kunt er dus van op aan dat ons werk altijd duidelijk, gedetailleerd en overtuigend is, zelfs bij de meest gespecialiseerde en complexe projecten.

Technische vertaaldiensten

Meertalige DTP en typografie

DTP en typografisch werk speelt bij ons een even belangrijke rol als talenkennis en taalvaardigheid. Ons eigen DTP-team heeft uitgebreide, actuele kennis van meertalige typografie en kan werken met praktisch ieder denkbaar softwarepakket voor zowel Mac als pc. Zo bent u dus verzekerd van een vertaalde versie die er even goed uitziet als het origineel.

Meertalige DTP diensten

Websitevertalingen

Onze websitevertalingen en lokalisatiediensten zijn van kritiek belang voor klanten die hun online aanwezigheid ten volle willen benutten of met duidelijke online communicatie de juiste indruk willen maken. Websitegebruikers kopen vier keer zo vaak van sites in hun eigen taal, dus een vertaalde website is een absolute must voor bedrijven die producten of diensten op een internationale markt aanbieden.

Websitevertalingen

Softwarelokalisatie

Onze softwarelokalisatiedienst is cruciaal voor klanten die het meeste uit hun software willen halen. Softwarelokalisatie houdt namelijk heel wat meer in dan zomaar vertalen: omdat het programma zorgvuldig op de specifieke doelgroep wordt afgestemd, krijgt de software extra diepte en meerwaarde. Het eindresultaat is software die gebruiksvriendelijker is, de gebruiker beter aanspreekt en een aanzienlijk grotere impact heeft.

Softwarelokalisatie

Beurs vertaling

Uw organisatie wil op internationale tentoonstellingen en beurzen vanzelfsprekend een zo groot mogelijke impact maken. Eén van de manieren om dit te doen, is met documentatie in de taal van uw doelmarkt, en The Translation People is het aangewezen vertaalbureau om u daarbij te helpen. Met vakkundig vertaald materiaal kunt u uw doeltreffendheid op internationale tentoonstellingen en beurzen verhogen en een geheel nieuw publiek aanspreken.

Beurs vertaling

Download onze GRATIS PDF-brochure om te zien welke diensten The Translation People uw sector kan bieden download-pdf

._