Vertaaldiensten voor de luchtvaartsector

aerospace-translation-services

Voor een echt concurrentievoordeel in de wereldmarkt hebt u deskundige vertalers nodig.

 

 

Hier bij The Translation People weten we maar al te goed dat bij vertaalwerk voor een gespecialiseerde sector kennis van de branche even belangrijk is als talenkennis. Daarom hebben onze vertalers die werken met klanten in de luchtvaartsector een diepgaand inzicht in de materie: een inzicht dat overduidelijk blijkt uit de kwaliteit van hun werk. En omdat we over de ISO 9001:2008 certificering beschikken, wordt alles wat we doen gesteund door een kwaliteitsbeheersysteem dat onze klanten volledige gemoedsrust biedt.

Onze vertaaldiensten voor de luchtvaartsector berusten op een gedegen kennis van de vakterminologie die vereist is voor de correcte vertaling van technische specificaties, onderzoekspublicaties, informatie over veiligheid en gezondheid, marketingmateriaal, online content, offertes en tenders. Op onze lijst van tevreden klanten staan namen van bekende leveranciers van motoronderdelen, luchtsurveillance- en landnavigatiesystemen en onderhoudsspecialisten.

Wij beschikken over het talent en de middelen om in praktisch iedere taal te vertalen en met alle media en softwareprogramma’s te werken. En dat geeft ons de flexibiliteit om opdrachten aan te nemen van welke aard en omvang dan ook. Vanzelfsprekend verwachten drukke klanten ook effectief projectmanagement, en daarom bieden wij u persoonlijke accountmanagers die ervoor zorgen dat iedere opdracht op tijd en binnen budget wordt afgeleverd, volgens de voorbeeldige standaard die u van een marktleider verwacht.

Technische vertalingen

Al dertig jaar lang schrijven wij met onze technische vertalingen een succesverhaal. Het is dan ook geen wonder dat wij de eerste keuze zijn voor Britse en internationale klanten uit een enorme verscheidenheid aan sectoren. ISO 9001:2008 certificering betekent dat wij de kwaliteit van ons werk streng controleren en dat onze technische vertalingen worden geproduceerd door taalkundigen met diepgaande kennis van het onderwerp waaraan ze werken. U kunt er dus van op aan dat ons werk altijd duidelijk, gedetailleerd en overtuigend is, zelfs bij de meest gespecialiseerde en complexe projecten.

Technische vertaaldiensten

Meertalige DTP en typografie

DTP en typografisch werk speelt bij ons een even belangrijke rol als talenkennis en taalvaardigheid. Ons eigen DTP-team heeft uitgebreide, actuele kennis van meertalige typografie en kan werken met praktisch ieder denkbaar softwarepakket voor zowel Mac als pc. Zo bent u dus verzekerd van een vertaalde versie die er even goed uitziet als het origineel.

Meertalige DTP diensten

Websitevertalingen

Onze websitevertalingen en lokalisatiediensten zijn van kritiek belang voor klanten die hun online aanwezigheid ten volle willen benutten of met duidelijke online communicatie de juiste indruk willen maken. Websitegebruikers kopen vier keer zo vaak van sites in hun eigen taal, dus een vertaalde website is een absolute must voor bedrijven die producten of diensten op een internationale markt aanbieden.

Websitevertalingen

Vertaalgeheugen programma's

The Translation People gebruikt alleen de allerbeste technologieën om het vertaalproces te stroomlijnen. Daarom zijn al onze medewerkers en vertalers uitgebreid getraind in het gebruik van vertaalgeheugen programma’s en software, om zodoende de consistentie te verbeteren en ervoor te zorgen dat het vertaalbudget van onze klanten optimaal wordt benut. Vertaalgeheugensoftware of vertaalgeheugenprogramma’s zijn niet hetzelfde als programma’s voor computervertalingen, zoals Babelfish of Google Translate. Daadwerkelijke vertalers spelen namelijk nog steeds een belangrijke rol in het vertaalproces.

Vertaalgeheugenprogramma’s

Inschrijvingen vertalen

Wij bij The Translation People weten hoe urgent inschrijvingen zijn en dat een snelle reactie van wezenlijk belang is. Inschrijvingen komen in alle soorten en maten, maar tijd is altijd een belangrijke factor. En als het om internationale tenders gaat, hebt u ook nog met een taalprobleem te kampen. Onze snelle, nauwkeurige en professionele vertaaldienst bieden in dat geval uitkomst.

Inschrijvingen vertalen

Download onze GRATIS PDF-brochure om te zien welke diensten The Translation People uw sector kan bieden download-pdf

._