Vertaaldiensten voor de voedingsmiddelenindustrie

food-translation-servicesVertalingen voor de voedingsmiddelenindustrie moeten worden verzorgd door deskundige vertalers met gedegen kennis van de branche.

Wij bieden u ervaren professionals die zich specialiseren in vertalingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Al onze vertalers hebben diepgaande kennis van de sector en combineren unieke vaardigheden met de taalexpertise die vereist is om werk van de hoogste kwaliteit te produceren.

Van veiligheids- en gezondheidsinformatie, productverpakking en kwaliteitsprocedures tot contracten, marketingliteratuur en jaarverslagen, onze vertalers voor de levensmiddelenindustrie produceren duidelijk, gedetailleerd en pakkend werk dat de integriteit van uw merk ondersteunt. Al onze klanten, van kleine familiebedrijven tot internationale merken, waarderen de superieure kwaliteit die alleen vakkundige vertalers en tolken kunnen garanderen.

Wanneer het om deadlines en budgetten gaat, is zorgvuldig projectbeheer echter even belangrijk als de kwaliteit van de vertaling. Bij The Translation People bieden wij u daarom persoonlijke accountmanagers die uw enige aanspreekpartner zijn en uw project naadloos beheren. Zo zijn al onze klanten altijd en overal verzekerd van een consistente en geïntegreerde dienstverlening. Voeg daarbij het feit dat wij in praktisch iedere taal van de wereld en talloze mediaformaten en softwareprogramma’s kunnen werken, en het wordt duidelijk waarom deze klanten keer op keer bij ons aankloppen.

Documentvertalingen

Doeltreffende documentvertaling vormt de kern van onze activiteiten. Het is een dienst die een enorme verscheidenheid aan sectoren en taalcombinaties dekt en waarbij kwaliteit altijd centraal moet staan. Daarom worden onze documentvertaaldiensten verzorgd door een vertrouwd netwerk van deskundige, professionele vertalers. Onze vertalers specialiseren zich op specifieke vlakken, zodat ons netwerk in totaal niet alleen alle branches maar ook alle documentsoorten dekt: van contracten, persberichten en marketingmateriaal tot technische specificaties, informatiebladen en software.

Documentvertaaldiensten

Meertalige DTP en typografie

DTP en typografisch werk speelt bij ons een even belangrijke rol als talenkennis en taalvaardigheid. Ons eigen DTP-team heeft uitgebreide, actuele kennis van meertalige typografie en kan werken met praktisch ieder denkbaar softwarepakket voor zowel Mac als pc. Zo bent u dus verzekerd van een vertaalde versie die er even goed uitziet als het origineel.

Meertalige DTP diensten

Websitevertalingen

Onze websitevertalingen en lokalisatiediensten zijn van kritiek belang voor klanten die hun online aanwezigheid ten volle willen benutten of met duidelijke online communicatie de juiste indruk willen maken. Websitegebruikers kopen vier keer zo vaak van sites in hun eigen taal, dus een vertaalde website is een absolute must voor bedrijven die producten of diensten op een internationale markt aanbieden.

Websitevertalingen

Beurs vertaling

Uw organisatie wil op internationale tentoonstellingen en beurzen vanzelfsprekend een zo groot mogelijke impact maken. Eén van de manieren om dit te doen, is met documentatie in de taal van uw doelmarkt, en The Translation People is het aangewezen vertaalbureau om u daarbij te helpen. Met vakkundig vertaald materiaal kunt u uw doeltreffendheid op internationale tentoonstellingen en beurzen verhogen en een geheel nieuw publiek aanspreken.

Beurs vertaling

Download onze GRATIS PDF-brochure om te zien welke diensten The Translation People uw sector kan bieden download-pdf

._