Vertaaldiensten voor de energiesector

energy-translation-servicesVoor ongeëvenaarde resultaten bieden wij u vertalers met diepgaand inzicht in de energiesector.

Energie is een uitgebreid veld met zijn eigen taal en terminologie. Daarom is het zaak dat uw vertalingen worden verzorgd door taalkundigen die hun kennis en ervaring in uw sector hebben opgedaan. En dat is precies wat The Translation People u biedt: talentvolle taalspecialisten die niet alleen vertrouwd zijn met de energiesector en zijn technologieën en culturen, maar ook met uw doelpubliek.

Onze gespecialiseerde vertalers voor de energiesector beschikken over de expertise om met elk gewenst document en mediaformaat te werken, van veiligheidsinformatiebladen, inschrijvingsdocumenten, technische specificaties en installatiegidsen tot trainingsmateriaal, persberichten en promotionele websites. Onze expertise varieert van duurzame tot nucleaire energiewining en wij hebben al jarenlang een gevestigde reputatie bij regionale en internationale energiebedrijven en regelgevende instanties.

Wij produceren overtuigende vertalingen in alle talen van de wereld en werken met een scala aan mediaformaten en softwareprogramma’s. Om toekomstige consistentie te waarborgen, geven wij u zelfs een zorgvuldig samengestelde woordenlijst van de voorkeursterminologie van uw bedrijf.

Verder bieden wij iedere klant een ervaren accountmanager die zijn of haar enige aanspreekpartner is. Zo garanderen wij dat alle projecten naadloos, snel en betrouwbaar worden verwerkt. Tot slot weerspiegelt de ISO 9001:2008 certificering onze inzet voor kwaliteit, terwijl de veiligheid van onze processen en online technologieën en ons absolute respect voor strikte vertrouwelijkheid waarborgen dat wij een vertaalbureau zijn waarop u kunt vertrouwen.

Technische vertalingen

Al dertig jaar lang schrijven wij met onze technische vertalingen een succesverhaal. Het is dan ook geen wonder dat wij de eerste keuze zijn voor Britse en internationale klanten uit een enorme verscheidenheid aan sectoren. ISO 9001:2008 certificering betekent dat wij de kwaliteit van ons werk streng controleren en dat onze technische vertalingen worden geproduceerd door taalkundigen met diepgaande kennis van het onderwerp waaraan ze werken. U kunt er dus van op aan dat ons werk altijd duidelijk, gedetailleerd en overtuigend is, zelfs bij de meest gespecialiseerde en complexe projecten.

Technische vertaaldiensten

Websitevertalingen

Onze websitevertalingen en lokalisatiediensten zijn van kritiek belang voor klanten die hun online aanwezigheid ten volle willen benutten of met duidelijke online communicatie de juiste indruk willen maken. Websitegebruikers kopen vier keer zo vaak van sites in hun eigen taal, dus een vertaalde website is een absolute must voor bedrijven die producten of diensten op een internationale markt aanbieden.

Websitevertalingen

Softwarelokalisatie

Onze softwarelokalisatiedienst is cruciaal voor klanten die het meeste uit hun software willen halen. Softwarelokalisatie houdt namelijk heel wat meer in dan zomaar vertalen: omdat het programma zorgvuldig op de specifieke doelgroep wordt afgestemd, krijgt de software extra diepte en meerwaarde. Het eindresultaat is software die gebruiksvriendelijker is, de gebruiker beter aanspreekt en een aanzienlijk grotere impact heeft.

Softwarelokalisatie

Inschrijvingen vertalen

Wij bij The Translation People weten hoe urgent inschrijvingen zijn en dat een snelle reactie van wezenlijk belang is. Inschrijvingen komen in alle soorten en maten, maar tijd is altijd een belangrijke factor. En als het om internationale tenders gaat, hebt u ook nog met een taalprobleem te kampen. Onze snelle, nauwkeurige en professionele vertaaldienst bieden in dat geval uitkomst.

Inschrijvingen vertalen

Download onze GRATIS PDF-brochure om te zien welke diensten The Translation People uw sector kan bieden download-pdf

._