Meertalige transcriptie


multilingual-transcription-servicesOnze meertalige transcriptiedienst werkt met ervaren experts die alle opdrachten snel, nauwkeurig en volgens de exacte vereisten van de klant voltooien. Het zijn allemaal deskundige linguïsten met een goed gehoor voor nuances, dus u kunt ervan op aan dat het transcript zo getrouw en nauwkeurig mogelijk is.

Geen project is ons te groot of te klein, van gesproken tekst van een paar seconden tot meer uitgebreide of doorlopende projecten, en we werken met uiteenlopende geluidsformaten, waaronder CD, DVD, MP3, MOV, AVI en WAV. Wij verzorgen transcripten vanuit praktisch iedere taal en voor klanten uit alle sectoren, en kunnen desgewenst zelfs een transcript met tijdcodes overleggen. Tot ons repertoire behoren transcripten voor congressen, video’s, interviews en presentaties.

Zoals altijd bieden onze persoonlijke accountmanagers u de gemoedsrust dat uw project wordt toevertrouwd aan een ervaren professional, die alles in het werk stelt om u een geslaagd transcript te leveren. U geeft ons de opdracht en uw instructies, wij verzorgen het werk en leveren dit op in het formaat van uw keuze. Gegarandeerd op tijd en binnen budget.

Transcriptiediensten nodig? Neemt u dan vraag dan een prijsopgave aan of neem contact met ons op.

._