Vertaaldiensten voor de retailsector

retail-translation-servicesBij ons bent u aan het juiste adres voor vertalers die zich specialiseren in de retailsector.

De retailsector is een gigantische branche met talrijke facetten, dus het spreekt voor zich dat u alleen in zee gaat met vertalers die specifieke kennis van de detailhandel hebben. The Translation People biedt u deskundige vertalers die zich in specifieke branches specialiseren. Zo kunnen wij u de nauwkeurige, inzichtelijke vertalingen bieden die detaillisten tegenwoordig verwachten. Daarbij geeft onze ISO 9001:2008 certificering u de gemoedsrust dat wij ruimschoots in al uw behoeften zullen voorzien.

In de loop der jaren hebben wij gewerkt met winkelbedrijven van alle soorten en maten, variërend van opticiens tot grote sport- en modemerken. Wij bieden u een scala aan gespecialiseerde diensten, waaronder documentvertalingen, technisch schrijven en softwarelokalisatie, en wij beschikken over de expertise om allerlei materiaal te produceren, van technische trainingshandleidingen en POS-materiaal tot richtlijnen voor etikettering, productbrochures en online verkoop- en marketingmateriaal.

Vanzelfsprekend berust ons succes niet op de kwaliteit van onze vertalingen alleen. We bieden onze klanten persoonlijke accountmanagers om projecten telkens weer snel en probleemloos op te leveren, op tijd en binnen budget − want wij zijn ons er terdege van bewust dat dit voor uw winkelbedrijf van kritiek belang is. Voeg daarbij het feit dat wij de flexibiliteit, mensen en middelen hebben om in praktisch iedere taal van de wereld en in talloze softwareprogramma’s en mediaformaten te werken, en het wordt duidelijk waarom wij een reputatie van uitmuntendheid genieten.

Verpakking vertalen, retailsector vertalen, detailhandel vertalen, reclame vertalen, marketing vertalen, creatieve vertaling, media vertalen

The Translation People werkt met winkelbedrijven van alle soorten en maten, variërend van opticiens tot grote sport- en modemerken

Documentvertalingen

Doeltreffende documentvertaling vormt de kern van onze activiteiten. Het is een dienst die een enorme verscheidenheid aan sectoren en taalcombinaties dekt en waarbij kwaliteit altijd centraal moet staan. Daarom worden onze documentvertaaldiensten verzorgd door een vertrouwd netwerk van deskundige, professionele vertalers. Onze vertalers specialiseren zich op specifieke vlakken, zodat ons netwerk in totaal niet alleen alle branches maar ook alle documentsoorten dekt: van contracten, persberichten en marketingmateriaal tot technische specificaties, informatiebladen en software.

Documentvertaaldiensten

Meertalige DTP en typografie

DTP en typografisch werk speelt bij ons een even belangrijke rol als talenkennis en taalvaardigheid. Ons eigen DTP-team heeft uitgebreide, actuele kennis van meertalige typografie en kan werken met praktisch ieder denkbaar softwarepakket voor zowel Mac als pc. Zo bent u dus verzekerd van een vertaalde versie die er even goed uitziet als het origineel.

Meertalige DTP diensten

Websitevertalingen

Onze websitevertalingen en lokalisatiediensten zijn van kritiek belang voor klanten die hun online aanwezigheid ten volle willen benutten of met duidelijke online communicatie de juiste indruk willen maken. Websitegebruikers kopen vier keer zo vaak van sites in hun eigen taal, dus een vertaalde website is een absolute must voor bedrijven die producten of diensten op een internationale markt aanbieden.

Websitevertalingen

Beurs vertaling

Uw organisatie wil op internationale tentoonstellingen en beurzen vanzelfsprekend een zo groot mogelijke impact maken. Eén van de manieren om dit te doen, is met documentatie in de taal van uw doelmarkt, en The Translation People is het aangewezen vertaalbureau om u daarbij te helpen. Met vakkundig vertaald materiaal kunt u uw doeltreffendheid op internationale tentoonstellingen en beurzen verhogen en een geheel nieuw publiek aanspreken.

Beurs vertaling

Download onze GRATIS PDF-brochure om te zien welke diensten The Translation People uw sector kan bieden download-pdf

._