Technische vertalingen


technical-translation-services

Al dertig jaar lang schrijven wij met onze technische vertalingen een succesverhaal. Het is dan ook geen wonder dat wij de eerste keuze zijn voor Britse en internationale klanten uit een enorme verscheidenheid aan sectoren. ISO 9001:2008 certificering betekent dat wij de kwaliteit van ons werk streng controleren en dat onze technische vertalingen worden geproduceerd door taalkundigen met diepgaande kennis van het onderwerp waaraan ze werken. U kunt er dus van op aan dat ons werk altijd duidelijk, gedetailleerd en overtuigend is, zelfs bij de meest gespecialiseerde en complexe projecten.

Wij werken in praktisch alle talen en softwareprogramma’s en hebben bijgedragen aan het succes van bedrijven uit de meest verschillende en uitdagende branches, van werktuigbouwkunde, autotechniek en procestechnologie tot elektronica en regelinstrumenten. Voorbeelden van documenten die wij voor onze klanten hebben geproduceerd zijn onderhoudshandleidingen, veiligheidsinformatiebladen en technische specificaties, installatiehandleidingen, technische productcatalogi, veiligheids- en gezondheidsdocumenten en octrooien, websites en persberichten.

Wanneer het technisch wordt, biedt The Translation People uitkomst

Onze technische vertalers zijn niet alleen vertrouwd met de vaktaal, terminologie en uitdagingen van uw sector, maar beschikken ook over de kennis en praktijkervaring die nodig is om complexe of zeer technische concepten en producten te begrijpen. Bovendien zijn het allemaal hooggekwalificeerde linguïsten die alleen in hun moedertaal werken en wiens professionele vaardigheden grondig zijn getest − uw garantie voor zorgvuldig en goed geformuleerde teksten.

Voor optimale consistentie in al uw schriftelijke materiaal gebruiken wij geraffineerde vertaalgeheugens, die u bovendien het extra voordeel van kortere levertijden en lagere kosten bieden. Deze software helpt ons tevens stijlgidsen en gedetailleerde terminologielijsten op te stellen, die specifiek op uw bedrijf of organisatie zijn toegesneden.

Dankzij ons eigen DTP-team kunnen wij niet alleen grafisch werk en tekeningen verwerken, maar ook technische illustraties maken om uw handleidingen en andere materialen extra duidelijkheid en impact te geven. Verder beschikken wij over de middelen om technische vertalingen op te leveren in praktisch ieder denkbaar formaat, waaronder Microsoft Office, Quark Xpress, XML, HTML, Adobe PDF, Adobe FrameMaker, Adobe InDesign, Adobe Illustrator en PageMaker. Onze klanten vertellen ons dat deze flexibiliteit het werken met ons niet alleen eenvoudig maar ook zeer lonend maakt.


Technische vertaaldiensten nodig? Neemt u dan  vraag dan een prijsopgave aan of neem contact met ons op.

Meertalige DTP diensten

DTP en typografisch werk speelt bij ons een even belangrijke rol als talenkennis en taalvaardigheid. Ons eigen DTP-team heeft uitgebreide, actuele kennis van meertalige typografie en kan werken met praktisch ieder denkbaar softwarepakket voor zowel Mac als pc. Zo bent u dus verzekerd van een vertaalde versie die er even goed uitziet als het origineel.

Meertalige DTP diensten

Technisch schrijven

Als u de uitdagingen van de hedendaagse mondiale markt echt het hoofd wilt bieden, dan moet u elke kans aangrijpen om uw concurrenten altijd een stap voor te blijven. Een van deze kansen wordt u geboden door onze technische auteurs. Zij tillen uw communicatie naar een hoger niveau en imponeren uw publiek met overtuigende en duidelijk geschreven technische documenten.

Technisch schrijven

Inschrijvingen vertalen

Wij bij The Translation People weten hoe urgent inschrijvingen zijn en dat een snelle reactie van wezenlijk belang is. Inschrijvingen komen in alle soorten en maten, maar tijd is altijd een belangrijke factor. En als het om internationale tenders gaat, hebt u ook nog met een taalprobleem te kampen. Onze snelle, nauwkeurige en professionele vertaaldienst bieden in dat geval uitkomst.

Inschrijvingen vertalen

._