Vertaaldiensten voor de mijnbouw

mining-and-minerals-translation-services

Wij graven dieper om de beste vertalers met mijnbouwexpertise te vinden.

De mijnbouwsector en mineralenindustrie hebben hun eigen vaktaal en speciale terminologie. Daarom vinden wij bij The Translation People dat onze klanten professionele vertalers verdienen, die deze branches kennen als hun broekzak. Wij kiezen daarom vertalers die ervaring hebben met klanten in de mijnbouwsector: taalexperts die duidelijker en overtuigender schrijven en dus ideaal geplaatst zijn om uw communicatie in welke taal dan ook om te zetten. Vertalers die kunnen voldoen aan de hoge eisen van een industrie die met uiterst korte levertijden werkt en vaak om de krapste deadlines vraagt.

Namens onze wereldwijde klanten hebben wij gespecialiseerde mijnbouwvertalingen verzorgd ter ondersteuning van activiteiten in landen zo ver als China en Burkina Faso. Daarnaast hebben wij ook uitgebreide ervaring met apparatuurfabrikanten en de mijnbouwbedrijven zelf. Onze vertalers hebben gedegen kennis van de industrie en beschikken over de taalexpertise om met uiteenlopende bronteksten te werken, van haalbaarheidsonderzoeken, hydrogeologische en milieu-impactstudies tot jaarverslagen, ontwerprapporten, marketingmateriaal en tenders en offertes.

Onze klanten profiteren tevens van samenwerking met een team dat klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt. In de praktijk betekent dit individueel, probleemloos projectmanagement en vertalingen van superieure kwaliteit, die altijd op tijd en binnen budget worden afgeleverd. En het feit dat wij in praktisch iedere taal en in talloze softwareprogramma’s en mediaformaten werken, maakt ons net wat veelzijdiger, flexibeler en makkelijker in de omgang.

Technische vertalingen

Al dertig jaar lang schrijven wij met onze technische vertalingen een succesverhaal. Het is dan ook geen wonder dat wij de eerste keuze zijn voor Britse en internationale klanten uit een enorme verscheidenheid aan sectoren. ISO 9001:2008 certificering betekent dat wij de kwaliteit van ons werk streng controleren en dat onze technische vertalingen worden geproduceerd door taalkundigen met diepgaande kennis van het onderwerp waaraan ze werken. U kunt er dus van op aan dat ons werk altijd duidelijk, gedetailleerd en overtuigend is, zelfs bij de meest gespecialiseerde en complexe projecten.

Technische vertaaldiensten

Meertalige DTP en typografie

DTP en typografisch werk speelt bij ons een even belangrijke rol als talenkennis en taalvaardigheid. Ons eigen DTP-team heeft uitgebreide, actuele kennis van meertalige typografie en kan werken met praktisch ieder denkbaar softwarepakket voor zowel Mac als pc. Zo bent u dus verzekerd van een vertaalde versie die er even goed uitziet als het origineel.

Meertalige DTP diensten

Websitevertalingen

Onze websitevertalingen en lokalisatiediensten zijn van kritiek belang voor klanten die hun online aanwezigheid ten volle willen benutten of met duidelijke online communicatie de juiste indruk willen maken. Websitegebruikers kopen vier keer zo vaak van sites in hun eigen taal, dus een vertaalde website is een absolute must voor bedrijven die producten of diensten op een internationale markt aanbieden.

Websitevertalingen

Vertaalgeheugen programma's

The Translation People gebruikt alleen de allerbeste technologieën om het vertaalproces te stroomlijnen. Daarom zijn al onze medewerkers en vertalers uitgebreid getraind in het gebruik van vertaalgeheugen programma’s en software, om zodoende de consistentie te verbeteren en ervoor te zorgen dat het vertaalbudget van onze klanten optimaal wordt benut. Vertaalgeheugensoftware of vertaalgeheugenprogramma’s zijn niet hetzelfde als programma’s voor computervertalingen, zoals Babelfish of Google Translate. Daadwerkelijke vertalers spelen namelijk nog steeds een belangrijke rol in het vertaalproces.

Vertaalgeheugenprogramma’s

Inschrijvingen vertalen

Wij bij The Translation People weten hoe urgent inschrijvingen zijn en dat een snelle reactie van wezenlijk belang is. Inschrijvingen komen in alle soorten en maten, maar tijd is altijd een belangrijke factor. En als het om internationale tenders gaat, hebt u ook nog met een taalprobleem te kampen. Onze snelle, nauwkeurige en professionele vertaaldienst bieden in dat geval uitkomst.

Inschrijvingen vertalen

Download onze GRATIS PDF-brochure om te zien welke diensten The Translation People uw sector kan biedendownload-pdf

._