Vertaaldiensten voor de softwaresector

Software is een gespecialiseerde industrie, en wij hebben de gespecialiseerde vertalers die u helpen in deze sector te groeien.

Voor vertalingen die doelgroepen van uiteenlopende nationaliteiten aanspreken, heeft de softwaresector behoefte aan vertalers met inzicht in het werk en de cultuur van deze branche. Daarom bieden wij bij The Translation People al onze klanten in de softwaresector taalexperts die al vaker aan softwareprojecten hebben gewerkt: vertalers met kennis van zowel de terminologie als de technologie. En dat blijkt duidelijk uit hun werk. De ISO 9001:2008 certificering van onze kwaliteitsbeheersystemen biedt onze klanten volledige gemoedsrust en waarborgt dat ieder aspect van ons werk voldoet aan dezelfde hoge eisen die zij aan hun eigen werk stellen.

Onze uitgebreide portfolio van vertaaldiensten dekt werkelijk alles, van marketingmateriaal en trainingsdocumenten tot gespecialiseerde softwarelokalisatie. Zo helpen wij u pakkende, functionele en consistente programma’s te maken, die perfect werken in welke taal dan ook. Maar het beste is dit: wij bieden u een one-stop-shop benadering. Deze omvat het bouwen, testen en verifiëren van de gebruikersinterface voor software en helpsystemen, niet alleen voor traditionele software maar ook voor multimediatoepassingen en web-, Mac-, pc-, server- en client-side applicaties.

Ons werk op dit gebied wordt gekenmerkt door uitstekende aandacht voor detail en superieure eindresultaten. Verder bieden persoonlijke accountmanagers en onze vastberadenheid om binnen uw deadline en budget te leveren, u het voordeel van een naadloos en probleemloos partnerschap. En het feit dat wij in praktisch iedere taal kunnen werken, is nog een reden waarom wij het perfecte team zijn om u te helpen wereldwijd te ondernemen.

 

Download onze GRATIS PDF-brochure om te zien welke diensten The Translation People uw sector kan bieden download-pdf

._