Vertaaldiensten voor de juridische sector

legal-translation-servicesWij bieden u gespecialiseerde juridische vertalers die een eed doen op de kwaliteit van hun werk.

Vertalingen voor de juridische sector moeten duidelijk, nauwkeurig, overtuigend en ondubbelzinnig zijn. Het is dus verstandig om ervaren vertaalexperts in te schakelen, die vertrouwd zijn met de cultuur, taal en terminologie van deze branche. En dat is precies wat we hier bij The Translation People doen. Wij werken uitsluitend met zorgvuldig gekozen taalkundigen, die ervaring hebben met klanten in de juridische sector. Op dit vlak hebben wij in de afgelopen 30 jaar een bewezen reputatie opgebouwd en vandaag de dag zijn wij de voorkeurspartner voor een aantaal gerenommeerde juridische firma’s.

Onze juridische vertalers hebben oog voor detail en zijn vertrouwd met de communicatienuances die nodig zijn om een brede waaier van opdrachten te produceren, variërend van contracten, octrooien en algemene voorwaarden tot materiaal voor strafrechtelijke, civielrechtelijke en handelsrechtelijke procedures, trouwboekjes, echtscheidingspapieren en geboorte- en overlijdensaktes. In de loop der jaren hebben wij samengewerkt met advocatenkantoren, grote juridische afdelingen en octrooibureaus, waarbij we altijd snel, nauwkeurig en overtuigend werk leveren, precies zoals onze klanten dat van ons verwachten.

Verder verzorgen wij ook tolkdiensten voor gerechtelijke procedures, voor besprekingen met cliënten en voor allerlei andere situaties waar deskundige tolken moeten worden ingezet. Wij leveren desgewenst ook beëdigde, gelegaliseerde en notarieel bekrachtigde vertalingen. Bij al ons juridische werk staat vertrouwelijkheid vanzelfsprekend centraal. Onze professionaliteit, processen en online technologieën garanderen de vertrouwelijkheid van iedere opdracht die wij verzorgen.

Wij bieden u niet alleen uitmuntende en zorgvuldig geproduceerde documenten, maar besteden ook bijzondere aandacht aan de manier waarop wij ieder project beheren, hoe groot of hoe klein het ook is. Bij ons krijgt u een persoonlijke accountmanager die directe verantwoordelijkheid voor uw project draagt en alles in het werk stelt om het op tijd en binnen budget af te leveren. En met vertalers die in praktisch iedere taal van de wereld en met elk gewenst softwareprogramma of mediaformaat kunnen werken, is flexibiliteit nooit een probleem.

Documentvertalingen

Doeltreffende documentvertaling vormt de kern van onze activiteiten. Het is een dienst die een enorme verscheidenheid aan sectoren en taalcombinaties dekt en waarbij kwaliteit altijd centraal moet staan. Daarom worden onze documentvertaaldiensten verzorgd door een vertrouwd netwerk van deskundige, professionele vertalers. Onze vertalers specialiseren zich op specifieke vlakken, zodat ons netwerk in totaal niet alleen alle branches maar ook alle documentsoorten dekt: van contracten, persberichten en marketingmateriaal tot technische specificaties, informatiebladen en software.

Documentvertaaldiensten

Meertalige DTP en typografie

DTP en typografisch werk speelt bij ons een even belangrijke rol als talenkennis en taalvaardigheid. Ons eigen DTP-team heeft uitgebreide, actuele kennis van meertalige typografie en kan werken met praktisch ieder denkbaar softwarepakket voor zowel Mac als pc. Zo bent u dus verzekerd van een vertaalde versie die er even goed uitziet als het origineel.

Meertalige DTP diensten

Tolkdiensten

Hier bij The Translation People beschikken wij over het talent, de vaardigheden en de middelen om u tolkdiensten van het hoogste niveau aan te bieden. Wij beschikken over de mensen en middelen voor een echt flexibele service en bieden u de vijf belangrijkste tolkdiensten: gesprekstolken, chuchotage/fluistertolken en consecutief, simultaan en telefonisch tolken.

Tolkdiensten

Meertalige transcriptie

Onze meertalige transcriptiedienst werkt met ervaren experts die alle opdrachten snel, nauwkeurig en volgens de exacte vereisten van de klant voltooien. Het zijn allemaal deskundige linguïsten met een goed gehoor voor nuances, dus u kunt ervan op aan dat het transcript zo getrouw en nauwkeurig mogelijk is.

Meertalige transcriptiediensten

Download onze GRATIS PDF-brochure om te zien welke diensten The Translation People uw sector kan bieden download-pdf

._