Vertaaldiensten voor het onderwijs

education-translation-servicesOnze vertalers die zich in het onderwijs specialiseren, zijn de beste in hun klasse.

Klanten uit de onderwijssector verdienen gespecialiseerde vertalers die hun vak beheersen, en dat is precies wat The Translation People u biedt. In de loop der jaren hebben wij zeer zorgvuldig taalspecialisten gekozen, die uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van onderwijs hebben. En dat blijkt uit de duidelijke en pakkende vertalingen die zij produceren. Verder bent u dankzij onze ISO 9001:2008 certificering niet alleen verzekerd van eersteklas vertalingen waarop u kunt vertrouwen, onze rigoureuze kwaliteitsbeheersystemen waarborgen ook dat wij deze telkens weer op tijd en binnen budget produceren.

Voorbeelden van onderwijsprojecten waaraan wij hebben gewerkt, zijn vertalingen van leerboeken in opdracht van uitgeverijen, wereldwijde interactieve en e-learning programma’s, trainingshandleidingen voor volwassenen en tweetalige publicaties voor Spaanssprekende kinderen in de VS. Net als bij andere branches, berust het succes van ons werk voor de onderwijssector op een unieke combinatie van talent en middelen, plus de flexibiliteit om een brede waaier van diensten aan te bieden, van vertalingen en desktoppublishing tot zeer gespecialiseerde softwarelokalisatie.

Wij weten dat klanten meer dan alleen schitterende resultaten van hun vertaalpartners verwachten. Daarom bieden wij hen naast persoonlijke accountmanagers ook onze technische knowhow aan. Voeg daarbij het feit dat wij uw bronmateriaal in alle mediaformaten en softwareprogramma’s kunnen verwerken en in praktisch iedere taal van de wereld werken, en u begrijpt waarom The Translation People voor vele internationale klanten in de onderwijssector de eerste keuze is.

 

Download onze GRATIS PDF-brochure om te zien welke diensten The Translation People uw sector kan bieden download-pdf

._