Vertaaldiensten voor de publieke sector

public-sector-translation-servicesDe publieke sector is uniek, dus wij bieden u deskundige vertalers met een diepgaand inzicht in deze branche.

De publieke sector is gigantisch en complex en wij bieden klanten in deze branche daarom gespecialiseerde vertalers met ervaring op dit vakgebied. De resultaten spreken voor zich: duidelijke, nauwkeurige en pakkende vertalingen die organisaties helpen om hun doelgroepen echt te bereiken, welke die ook zijn. Onze ISO 9001:2008 certificering weerspiegelt onze inzet voor kwaliteitsbeheersystemen en is een extra garantie dat projecten onder zelfs de uitdagendste omstandigheden probleemloos en efficiënt worden opgeleverd.

Onder onze klanten in de publieke sector tellen wij overheidsinstanties en -organisaties, die allemaal superieure vertalingen eisen, binnen het beschikbare budget. We hebben in de loop der jaren talloze projecten verzorgd voor de Britse ministeries van buitenlandse zaken en volksgezondheid, openbare rechtbanken en juridische diensten. Ons werk omvat daarbij werkelijk alles, van meertalige transcripties, documentvertalingen voor openbare informatieve literatuur tot professionele tolkdiensten in vaak zeer stressvolle situaties.

Ook hebben we ervaring met mensen en groepen van verschillende etnische, religieuze en culturele achtergrond, waarbij voor een uiterst professionele dienstverlening inzicht en tact een vereiste zijn. En het feit dat wij in praktisch iedere taal en met bronmateriaal in alle mediaformaten, indelingen en softwareprogramma’s werken, is een verder bewijs van de flexibiliteit en schaal van ons talent en onze middelen.

Documentvertalingen

Doeltreffende documentvertaling vormt de kern van onze activiteiten. Het is een dienst die een enorme verscheidenheid aan sectoren en taalcombinaties dekt en waarbij kwaliteit altijd centraal moet staan. Daarom worden onze documentvertaaldiensten verzorgd door een vertrouwd netwerk van deskundige, professionele vertalers. Onze vertalers specialiseren zich op specifieke vlakken, zodat ons netwerk in totaal niet alleen alle branches maar ook alle documentsoorten dekt: van contracten, persberichten en marketingmateriaal tot technische specificaties, informatiebladen en software.

Documentvertaaldiensten

Meertalige DTP en typografie

DTP en typografisch werk speelt bij ons een even belangrijke rol als talenkennis en taalvaardigheid. Ons eigen DTP-team heeft uitgebreide, actuele kennis van meertalige typografie en kan werken met praktisch ieder denkbaar softwarepakket voor zowel Mac als pc. Zo bent u dus verzekerd van een vertaalde versie die er even goed uitziet als het origineel.

Meertalige DTP diensten

Tolkdiensten

Hier bij The Translation People beschikken wij over het talent, de vaardigheden en de middelen om u tolkdiensten van het hoogste niveau aan te bieden. Wij beschikken over de mensen en middelen voor een echt flexibele service en bieden u de vijf belangrijkste tolkdiensten: gesprekstolken, chuchotage/fluistertolken en consecutief, simultaan en telefonisch tolken.

Tolkdiensten

Meertalige transcriptie

Onze meertalige transcriptiedienst werkt met ervaren experts die alle opdrachten snel, nauwkeurig en volgens de exacte vereisten van de klant voltooien. Het zijn allemaal deskundige linguïsten met een goed gehoor voor nuances, dus u kunt ervan op aan dat het transcript zo getrouw en nauwkeurig mogelijk is.

Meertalige transcriptiediensten

Download onze GRATIS PDF-brochure om te zien welke diensten The Translation People uw sector kan bieden download-pdf

._