Vertaaldiensten voor de elektronicabranche

electronics-translation-services
Onze gespecialiseerde vertalers voor de elektronicabranche hebben evenveel kennis van uw sector als van talen.

Hier bij The Translation People weten we dat de allerbeste vertalingen gebaseerd zijn op een speciale combinatie van taalvaardigheden en branchekennis uit eerste hand. Gelukkig voor onze klanten blinken wij in beide vlakken uit. Onze deskundige vertalers voor de elektronicabranche hebben reeds met vele klanten in de industrie gewerkt. Dankzij hun inzicht in de terminologie en bijzondere stijl van uw sector beschikken wij over werkelijk uniek taalkundig talent. En vanzelfsprekend draagt ook de ISO 9001:2008 certificering van ons strikte kwaliteitsbeheersysteem bij aan ons succes.

Met deze zeldzame combinatie leveren wij onze klanten betrouwbare en nauwkeurige vertalingen van technische specificaties, gebruikershandleidingen, veiligheids- en gezondheidsinformatie, productcatalogi, persberichten en reclamemateriaal om uw verkopen te stimuleren. We hebben reeds enkele van de grootste namen in de elektronicabranche geholpen met duidelijk, gedetailleerd en overtuigend materiaal dat alleen kon worden geproduceerd door iemand met diepgaande kennis van het onderwerp.

Vanzelfsprekend is vakkundig projectmanagement ook van cruciaal belang. Daarom bieden wij u persoonlijke accountmanagers die ervoor zorgen dat het werk doeltreffend, snel, probleemloos en binnen het budget wordt opgeleverd. Verder gebruiken we vertaalgeheugens en geven wij onze klanten stijlgidsen en bedrijfsspecifieke terminologielijsten die hen niet alleen helpen hun vertalingen in de toekomst consistent te houden, maar toekomstige vertaalprojecten ook goedkoper maken. Voeg daarbij het feit dat we in praktisch iedere taal, ieder mediaformaat en ieder softwareprogramma kunnen werken, en het wordt duidelijk waarom wij een reputatie van uitmuntendheid genieten.

Technische vertalingen

Al dertig jaar lang schrijven wij met onze technische vertalingen een succesverhaal. Het is dan ook geen wonder dat wij de eerste keuze zijn voor Britse en internationale klanten uit een enorme verscheidenheid aan sectoren. ISO 9001:2008 certificering betekent dat wij de kwaliteit van ons werk streng controleren en dat onze technische vertalingen worden geproduceerd door taalkundigen met diepgaande kennis van het onderwerp waaraan ze werken. U kunt er dus van op aan dat ons werk altijd duidelijk, gedetailleerd en overtuigend is, zelfs bij de meest gespecialiseerde en complexe projecten.

Technische vertaaldiensten

Meertalige DTP en typografie

DTP en typografisch werk speelt bij ons een even belangrijke rol als talenkennis en taalvaardigheid. Ons eigen DTP-team heeft uitgebreide, actuele kennis van meertalige typografie en kan werken met praktisch ieder denkbaar softwarepakket voor zowel Mac als pc. Zo bent u dus verzekerd van een vertaalde versie die er even goed uitziet als het origineel.

Meertalige DTP diensten

Websitevertalingen

Onze websitevertalingen en lokalisatiediensten zijn van kritiek belang voor klanten die hun online aanwezigheid ten volle willen benutten of met duidelijke online communicatie de juiste indruk willen maken. Websitegebruikers kopen vier keer zo vaak van sites in hun eigen taal, dus een vertaalde website is een absolute must voor bedrijven die producten of diensten op een internationale markt aanbieden.

Websitevertalingen

Softwarelokalisatie

Onze softwarelokalisatiedienst is cruciaal voor klanten die het meeste uit hun software willen halen. Softwarelokalisatie houdt namelijk heel wat meer in dan zomaar vertalen: omdat het programma zorgvuldig op de specifieke doelgroep wordt afgestemd, krijgt de software extra diepte en meerwaarde. Het eindresultaat is software die gebruiksvriendelijker is, de gebruiker beter aanspreekt en een aanzienlijk grotere impact heeft.

Softwarelokalisatie

Download onze GRATIS PDF-brochure om te zien welke diensten The Translation People uw sector kan bieden download-pdf

._