Getuigenissen

Dit was de eerste keer dat we een vertaalproject hadden. De deadlines waren erg krap, maar The Translation People organiseerde een realistisch schema en leverde alles volgens plan af. Ik ben diep onder de indruk van de kwaliteit van de vertaling en het was aangenaam werken met het team. We zullen in de toekomst beslist weer een beroep op hen doen!

  quote-end

CGP Ltd

Als we van andere bedrijven waarmee wij werken een even goede service en snelle reactie op e-mails kregen, dan zou ons werk heel wat minder stressig zijn! Fantastisch werk.

  quote-end

Cyrus Audio

Ik moet zeggen dat ik diep onder de indruk ben van de vakkundigheid van u uw bureau. Ik zou jullie diensten en goede service beslist aanbevelen wanneer ik weer een internationaal verzoek heb. Alle bestanden zijn tot in de puntjes verzorgd, beter kan het niet. Dankzij jullie verlopen onze werkprocessen veel sneller! Nogmaals hartelijk dank voor de snelle en professionele service.

  quote-end

Mindescape

Het werk was van absolute topkwaliteit. Mijn klant stuurde het document naar een Duits bureau, dat liet weten dat de vertaling volledig getrouw aan de brontekst was. Dit bewees wat wij eigenlijk al wisten, namelijk dat The Translation People een vertaalbureau is dat elke keer opnieuw op professionele wijze uitstekende kwaliteit levert.

  quote-end

Front Ideas brand consultancy

Hartelijk bedankt voor de fantastische service. The Translation People levert uitstekende vertalingen van zeer technische documenten en haalt alle deadlines.

  quote-end

Lubrizol

._