Vertaaldiensten voor de automobielsector

automotive-translation-servicesMet onze deskundige vertalingen voor de automobielsector schakelt uw onderneming naar een hogere versnelling.

De automotive sector is een brede en complexe industrie met haar eigen culturen, technologieën en terminologie. Daarom bieden wij automotive klanten deskundige vertalers die vertrouwd zijn met het werk van deze sector. Het resultaat: nauwkeurige, duidelijke vertalingen die de taal van uw publiek spreken. Daarbij garandeert de ISO 9001:2008 certificering van ons kwaliteitsbeheersysteem dat de samenwerking met ons altijd vlekkeloos verloopt en de uitmuntende resultaten oplevert, die onze klanten van ons gewend zijn.

We hebben reeds met enkele van de grootste namen in de automobielsector samengewerkt, zowel op het gebied van particuliere als commerciële voertuigen, en projecten van wereldwijde autofabrikanten en hun leveranciers voltooid. Onze portfolio dekt werkelijk alles, van handleidingen voor eindgebruikers en werkplaatsen, productbrochures en trainingsmateriaal tot diagnostische software en zeer technische specificatiebladen. Onze dienstverlening strekt zich echter veel verder uit dan alleen conventionele vertalingen en omvat tevens gespecialiseerde disciplines als softwarelokalisatie, meertalige desktoppublishing en technisch schrijven en illustreren.

Wij leveren niet alleen fantastische resultaten, maar zorgen er tevens voor dat u deze resultaten eenvoudig en probleemloos krijgt. We bieden u persoonlijke accountmanagers die u over de gehele linie consistente en uitstekende diensten verlenen, we kunnen uw bronteksten in alle mediaformaten en softwareprogramma’s verwerken en we vertalen in bijna iedere taal van de wereld. Vindingrijk, flexibel en kwaliteitsgericht: dit zijn de redenen waarom onze automotive klanten keer op keer bij ons terugkomen. 

Download onze GRATIS PDF-brochure om te zien welke diensten The Translation People uw sector kan bieden download-pdf

._