Technische illustratie


illustration-translation-servicesBij bepaalde projecten zijn voor uitmuntende technische vertalingen ook uitmuntende technische illustraties nodig: duidelijke afbeeldingen om de inhoud kracht bij te zetten. Hier bij The Translation People hebben we vijftien jaar ervaring met de productie van superieure technische illustraties, die onze vertalingen aanvullen en uw werk extra duidelijkheid en impact geven.

Technisch illustreren is een uiterst gespecialiseerde vaardigheid. Het is dus zinvol om ervaren illustrators in de arm te nemen. Mensen met diepgaand inzicht in hun werk, die uw wensen perfect kunnen visualiseren en u telkens weer de verwachte resultaten bieden. Zelfs in de gedigitaliseerde wereld van vandaag is nog altijd pure expertise vereist bij het creëren van duidelijke illustraties die producthandleidingen begrijpelijker en chique brochures visueel aantrekkelijk maken.

The Translation People: de juiste aanspreekpartner voor technische illustraties

Onze technische illustrators kunnen bogen op de juiste kwalificaties, training en praktijkervaring. Ze begrijpen uw documenten en instructies als geen ander, spreken een gedetailleerd plan voor het projectmanagement met u af en produceren werk dat uw verwachtingen ver zal overtreffen. En omdat wij illustrators en vertalers uit hetzelfde, bredere team inzetten, bent u altijd verzekerd van naadloos projectmanagement en schitterende eindresultaten.

Zoals bij al ons werk is flexibiliteit ook bij het technisch illustreren een van onze sterke kanten. Ons aanbod is allesomvattend, van tweedimensionale explosietekeningen tot 3D doorsneetekeningen in uiteenlopende pakketten, zoals Isodraw, Illustrator, Photoshop, Autocad en Form Z. Verder kunnen we ook van CAD-systemen als Pro-Engineer importeren en naar alle bekende bestandsformaten exporteren.

Wat komt er allemaal bij kijken?

Ons technische illustratieproces is zo grondig als maar zijn kan, en wij plegen in elk stadium overleg met u om ervoor te zorgen dat het eindproduct in elk opzicht aan uw verwachtingen voldoet. We overleggen een prijsopgave en tijdschema’s en bezoeken u zo nodig om de apparatuur of producten te bekijken en eventueel foto’s te nemen. Sommige klanten overleggen technische tekeningen en 3D elektronische bestanden, plus het materiaal van hun eigen technische auteur als deze geen lid van ons team was.

Een technisch illustrator nodig? Neemt u dan vraag dan een prijsopgave aan of neem contact met ons op.

Download onze GRATIS PDF-brochure om te zien welke diensten The Translation People uw sector kan biedendownload-pdf

._