Websitevertalingen


website-translation-servicesOnze websitevertalingen en lokalisatiediensten zijn van kritiek belang voor klanten die hun online aanwezigheid ten volle willen benutten of met duidelijke online communicatie de juiste indruk willen maken. Websitegebruikers kopen vier keer zo vaak van sites in hun eigen taal, dus een vertaalde website is een absolute must voor bedrijven die producten of diensten op een internationale markt aanbieden.

Het geheim van ons succes? Onze diensten dekken alle aspecten van websitelokalisatie en wij begeleiden onze klanten gedurende het hele proces om hen zo veel mogelijk voordelen te bieden. Om te beginnen voeren wij een gedetailleerde projectanalyse en een audit uit om een even gedetailleerde specificatie van de vereisten te produceren. Verder helpen we de klant om de strategische missie van zijn website of online communicatie te bepalen; pas dan kunnen wij hem helpen een echt volledige oplossing voor de lange termijn te ontwikkelen en implementeren.

Onze deskundige websitevertalers werken vervolgens met zowel de zichtbare content als met de onzichtbare back-end code om de meest consistente, effectieve en allesomvattende communicatie te creëren. Onze vertalingen en lokalisatiediensten dekken inhoud van databases en statische content, metatags en onderdelen van de GUI, en onze experts kunnen rechtstreeks in een grote verscheidenheid aan bestanden werken, waaronder HTML, XML, Flash en CSS.

Desgewenst leveren wij tevens aanvullende web development support, en onze websiteontwikkelaars kunnen zelfs de CMS-functies van de klant ontwerpen en een langetermijnstrategie voor het beheer van de vertaalde sites opstellen. Dit garandeert niet alleen dat alle bestaande en toekomstige content van hetzelfde rigoureuze vertaal- en lokalisatieproces profiteert, maar komt ook de consistentie ten goede.

Wij zorgen er tevens voor dat uw online content hoog scoort in alle bekende zoekmachines. Hiervoor gebruiken wij zoekmachineoptimalisatie, gebaseerd op de specifieke trefwoorden van uw doelgroep. Deze geavanceerde online lokalisatietechniek houdt rekening met het feit dat een letterlijke vertaling niet altijd de meest effectieve resultaten biedt, aangezien verschillende nationaliteiten vaak op heel andere woorden en zoekbegrippen reageren.

Tot slot wordt ons werk altijd grondig getest op een platform in de moedertaal, gevolgd door de laatste fijnafstelling en verbeteringen om u de best mogelijke resultaten te bieden. Wij geven u tevens een persoonlijke accountmanager die u gedurende het hele project met raad en daad bijstaat, zodat u verzekerd bent van een weergaloos resultaat, in praktisch iedere taal, op tijd en binnen budget.

Hieronder staan enkele voorbeelden van websites die wij hebben vertaald.

admworld

www.admworld.com

betuwepromedia

www.betuwepromedia.nl

bowers-wilkins

www.bowers-wilkins.fr/

chep

www.chep.com

creativeinst

www.creativeinst.co.uk

creativevacuum

www.creativevacuum.co.uk

eagerfilms

www.eagerfilms.com

etan

www.etan.nl

kastanjehout

www.kastanjehout.org

lesagenda

www.lesagenda.nl

mascus

www.mascus.com

plan8

www.plan8.nl

recall

www.recall.com

sell-plan

www.sell-plan.nl

scotchbeefandlamb

www.scotchbeefandlamb.com

sphinxtiles

www.sphinxtiles.com

spirit4u

www.spirit4U.nl

stmichaelsmount

www.stmichaelsmount.co.uk

sylvercollections

www.sylvercollections.nl

verivide

www.verivide.com

 

 Neemt u dan vraag dan een prijsopgave aan of neem contact met ons op.

._