Vertaaldiensten voor de logistieke sector

 

logistics-translation-services

Betere vertalers dan de onze zijn er niet.

Om de hoge normen te waarborgen die wij onze klanten in de logistieke sector bieden, gebruiken we uitsluitend deskundige vertalers met diepgaande kennis van de branche. Wij weten uit ervaring dat dit de enige manier is om de kwaliteit te garanderen, die nodig is om op doeltreffende wijze met uw doelgroep te communiceren en uw merkimago hoog te houden.

Onze professionals hebben jarenlange ervaring op het gebied van logistiek en vertalen allerlei verschillende projecten, van softwarehandleidingen en klantenportals tot kwaliteitsprocedures, persberichten en websites. En omdat wij in praktisch iedere taal en met alle mediaformaten en softwareprogramma’s werken, zijn wij de perfecte vertaalpartner voor al uw projecten, groot en klein.

Op onze klantenlijst staan grote namen uit de logistieke sector, die onze naadloze projectcoördinatie, persoonlijke accountmanagers en doeltreffende vertalingen zeer waarderen. Met een dergelijke reputatie is het geen wonder dat klanten keer op keer bij ons terugkomen.

Documentvertalingen

Doeltreffende documentvertaling vormt de kern van onze activiteiten. Het is een dienst die een enorme verscheidenheid aan sectoren en taalcombinaties dekt en waarbij kwaliteit altijd centraal moet staan. Daarom worden onze documentvertaaldiensten verzorgd door een vertrouwd netwerk van deskundige, professionele vertalers. Onze vertalers specialiseren zich op specifieke vlakken, zodat ons netwerk in totaal niet alleen alle branches maar ook alle documentsoorten dekt: van contracten, persberichten en marketingmateriaal tot technische specificaties, informatiebladen en software.

Documentvertaaldiensten

Technische vertalingen

Al dertig jaar lang schrijven wij met onze technische vertalingen een succesverhaal. Het is dan ook geen wonder dat wij de eerste keuze zijn voor Britse en internationale klanten uit een enorme verscheidenheid aan sectoren. ISO 9001:2008 certificering betekent dat wij de kwaliteit van ons werk streng controleren en dat onze technische vertalingen worden geproduceerd door taalkundigen met diepgaande kennis van het onderwerp waaraan ze werken. U kunt er dus van op aan dat ons werk altijd duidelijk, gedetailleerd en overtuigend is, zelfs bij de meest gespecialiseerde en complexe projecten.

Technische vertaaldiensten

Meertalige DTP en typografie

DTP en typografisch werk speelt bij ons een even belangrijke rol als talenkennis en taalvaardigheid. Ons eigen DTP-team heeft uitgebreide, actuele kennis van meertalige typografie en kan werken met praktisch ieder denkbaar softwarepakket voor zowel Mac als pc. Zo bent u dus verzekerd van een vertaalde versie die er even goed uitziet als het origineel.

Meertalige DTP diensten

Technisch schrijven

Als u de uitdagingen van de hedendaagse mondiale markt echt het hoofd wilt bieden, dan moet u elke kans aangrijpen om uw concurrenten altijd een stap voor te blijven. Een van deze kansen wordt u geboden door onze technische auteurs. Zij tillen uw communicatie naar een hoger niveau en imponeren uw publiek met overtuigende en duidelijk geschreven technische documenten.

Technisch schrijven

Websitevertalingen

Onze websitevertalingen en lokalisatiediensten zijn van kritiek belang voor klanten die hun online aanwezigheid ten volle willen benutten of met duidelijke online communicatie de juiste indruk willen maken. Websitegebruikers kopen vier keer zo vaak van sites in hun eigen taal, dus een vertaalde website is een absolute must voor bedrijven die producten of diensten op een internationale markt aanbieden.

Websitevertalingen

Download onze GRATIS PDF-brochure om te zien welke diensten The Translation People uw sector kan bieden download-pdf

._