Vertaaldiensten

Onze vertaaldiensten zijn veelomvattend en iedere vertaling wordt met integriteit en aandacht voor detail verzorgd. Daarom zijn wij de eerste keuze voor een groeiend aantal klanten verspreid over de hele wereld. Bovendien wordt iedere vertaaldienst voor uw volledige gemoedsrust gesteund door een team deskundige professionals die ervoor zorgen dat uw project met de grootste zorg en efficiënt wordt opgeleverd.

Documenten vertalen
Documenten vertalen is een van onze kernactiviteiten. De vaardigheid en aandacht voor detail waarmee wij werken, is de grondslag voor onze uitmuntende reputatie. Onze professionele vertalers werken volgens de hoogste normen aan allerlei documenten, van handleidingen, contracten en technische specificaties tot productbrochures en zakelijke persberichten.

Technische vertalingen
Dertig jaar succes is het bewijs: onze technische vertalingen zijn duidelijk, doeltreffend en tot in alle details op uw project toegesneden. Van onderhoudshandleidingen en technische specificaties tot uitgebreide veiligheidsinformatiebladen, wij beschikken over de vaardigheden om foutloos werk te produceren voor iedere sector en in praktisch iedere taal van de wereld.

Tolken
Een effectieve tolk is cruciaal om de boodschap snel en nauwkeurig over te brengen. Onze deskundige tolken hebben minimaal vijf jaar ervaring. Met hun professionele houding zijn ze een aanwinst voor uw evenement en uw bedrijf. Onze diensten op dit gebied omvatten de vijf belangrijkste vormen van tolken: gesprekstolken, chuchotage of fluistertolken, consecutief, simultaan en telefonisch tolken.

Meertalige DTP
Ons deskundige DTP-team verzorgt de typografie van uw vertalingen in uiteenlopende softwarepakketten voor Mac en pc en voegt de vertaalde tekst weer in uw oorspronkelijke artwork in, zodat de vertaalde versie er even goed uitziet als het origineel.

Websites vertalen en lokaliseren
Onze websitevertalingen en lokalisatiediensten helpen klanten hun online aanwezigheid en activiteiten ten volle te benutten. Wij dekken ieder aspect van deze gespecialiseerde discipline en werken zowel met zichtbare content als met back-end code, voor consistente en uiterst doeltreffende online communicatie die exact op uw publiek is toegesneden.

Softwarelokalisatie
Om de mogelijkheden van uw software optimaal te benutten, hebt u onze gespecialiseerde lokalisatiediensten nodig. Onze experts geven de software extra diepte en meerwaarde. Ze doen veel meer dan alleen maar vertalen; ze zorgen tevens dat alle onderdelen, zoals werkbalken en foutmeldingen, perfect zijn aangepast. Het resultaat: verbeterde bruikbaarheid voor uw specifieke doelgroep.

Ondertiteling en voice-overs
Omdat onze professionele voice-over artiesten alleen in hun moedertaal werken, geven ze uw werk onmiskenbare authenticiteit. Wij bieden u mannelijke en vrouwelijke stemmen uit de meeste regio’s ter wereld. En om uw voice-overs helemaal te perfectioneren, kunnen wij tevens voor studioruimte en geluidstechnici zorgen. Onze ondertitelaars delen hetzelfde professionalisme en talent als onze commentaarstemmen, en dat blijkt duidelijk uit de kwaliteit van hun werk.

Technisch schrijven
Onze technische auteurs zijn talentvolle schrijvers en linguïsten met uitgebreide technische expertise. Ze bevinden zich in de perfecte positie om complexe of zeer technische processen, producten en concepten uit te leggen.

Technisch illustreren
Een gespecialiseerd gebied en de perfecte aanvulling op onze technische schrijfdienst. Onze technische illustrators hebben uitgebreide ervaring en waar talent. Hun illustraties maken documenten zoals gebruikershandleidingen en productbrochures visueel aantrekkelijk en zetten de inhoud kracht bij.

Meertalige transcriptie
Onze meertalige transcriptiedienst wordt snel en deskundig verzorgd door specialisten op dit gebied. We werken in alle formaten, waaronder CD, DVD, MP3, MOV en WAV, en kunnen genuanceerde en gedetailleerde transcripties over elk denkbaar onderwerp produceren. Onze deskundige projectmanagers zorgen dat iedere opdracht, ongeacht de aard en omvang, op tijd en binnen budget wordt afgeleverd.

Vertaaldiensten nodig? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op, of vraag geheel vrijblijvend een online prijsopgave aan.

._