Softwarelokalisatie


Onze softwarelokalisatiedienst is cruciaal voor klanten die het meeste uit hun software willen halen. Softwarelokalisatie houdt namelijk heel wat meer in dan zomaar vertalen: omdat het programma zorgvuldig op de specifieke doelgroep wordt afgestemd, krijgt de software extra diepte en meerwaarde. Het eindresultaat is software die gebruiksvriendelijker is, de gebruiker beter aanspreekt en een aanzienlijk grotere impact heeft.

Wat omvat ons softwarelokalisatieproces?

Onze dienstverlening heeft oneindig veel facetten en omvat het bouwen, testen en verifiëren van de gebruikersinterface voor software en helpsystemen, niet alleen voor traditionele systemen maar ook voor multimediatoepassingen, web-, Mac-, pc-, server- en client-side applicaties. Onze experts gebruiken gespecialiseerde tools om teksten in de verschillende interface-elementen, zoals werkbalken en foutmeldingen, te selecteren, vertalen en weer terug te plaatsen. Rigoureuze tests vóór de oplevering garanderen dat de gelokaliseerde tekst tijdens het gebruik van de software correct en op de juiste plaats wordt weergegeven.

Wat zijn de voordelen van onze lokalisatiedienst?

Velerlei: wij beschikken over de expertise en de middelen om u een doeltreffende, effectieve softwarelokalisatie voor uiteenlopende projecten te bieden, van nieuwe media-applicaties voor mobiele telefoons en PDA’s tot meer conventionele computerapplicaties.

Beter nog, wij vertalen niet alleen gebruikersinterfaces en online help; we vertalen ook installatiehandleidingen, gebruiksrechtovereenkomsten en alle andere documentatie die vereist is om de software in het buitenland uit te brengen.

Ons technische team is een van beste in de branche en werkt tijdens de planning en het lokaliseren en testen nauw samen met de klant. Zo garanderen wij een eersteklas meertalig softwarepakket. Ook onze ingenieurs zijn experts. Zij beschikken over de ervaring en de kennis om succesvolle software te creëren, zelfs in talen met een ander schrift, zoals Chinees, Japans en Arabisch.

Wij hanteren de hoogste normen en onze gevestigde reputatie van succes is de reden waarom bedrijven, groot en klein, erop vertrouwen dat wij hun softwarelokalisatieprojecten op tijd en binnen budget opleveren.

Softwarelokalisatie nodig? Neemt u dan vraag dan een prijsopgave aan of neem contact met ons op.

._