Meertalige DTP en typografie

multilingual-DTP-translation-servicesDTP en typografisch werk speelt bij ons een even belangrijke rol als talenkennis en taalvaardigheid. Ons eigen DTP-team heeft uitgebreide, actuele kennis van meertalige typografie en kan werken met praktisch ieder denkbaar softwarepakket voor zowel Mac als pc, waaronder Adobe InDesign®, QuarkXPress®, Adobe Illustrator®, Adobe Photoshop®, Adobe Framemaker® en Adobe Pagemaker®.

Deze experts voorkomen problemen met talen die van rechts naar links worden gelezen en helpen onze klanten typografische fouten te vermijden, bijvoorbeeld bij woordafbreking of speciale lettertypen in bepaalde talen. Ook corrigeren zij tekstoverloop in grafieken en diagrammen, een veelvoorkomend probleem wanneer de doeltekst langer is dan de brontekst.

De laatste kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd door ervaren proeflezers die uitsluitend in hun moedertaal werken. En omdat wij de allernieuwste DTP-technologie gebruiken, kunnen wij u tijd en dus geld besparen. Tot slot wordt de vertaalde tekst zorgvuldig in uw oorspronkelijke artwork ingevoegd. Zo bent u dus verzekerd van een vertaalde versie die er even goed uitziet als het origineel.

Onze typografische expertise

Onze typografische dienst biedt u, net als onze DTP, alle expertise en flexibiliteit die u van een marktleider verwacht: van visitekaartjes tot meertalige catalogi met duizenden pagina’s en brochures in welke taal dan ook, zelfs die met een ander schrift, zoals Russisch, Arabisch, Chinees, Japans en Urdu.

Al het typografische werk wordt verzorgd door ervaren medewerkers, die de taal waarin ze werken vloeiend spreken, met de aandacht voor detail die onze klanten van ons gewend zijn. Zoals altijd staat ook hier kwaliteit voorop en onze strikte laatste controles garanderen dat uw opdracht tot in de puntjes verzorgd is.

DTP of typografische diensten nodig? Neemt u dan vraag dan een prijsopgave aan of neem contact met ons op.

._