Vertaaldiensten voor de financiële sector

finance--translation-services2U hebt vertalers nodig met evenveel kennis van financiën als van Fins, Frans of Farsi.

Bij vertalingen voor klanten in een zeer gespecialiseerde sector is kennis van de branche even belangrijk als taalvaardigheid. Hier bij The Translation People zijn we ons daar terdege van bewust. Daarom hebben wij onze gespecialiseerde vertalers uiterst zorgvuldig gekozen. Hun kennis van de financiële sector geeft hen een diepgaand inzicht in de taal, problematiek en terminologie van uw dagelijkse werk.

Onze deskundige vertalers hebben ervaring uit eerste hand met de financiële sector, het bankwezen en de verzekeringswereld. Ze werken aan gespecialiseerde opdrachten variërend van winst- en verliesrekeningen, kennisgevingen aan aandeelhouders en verzekeringspolissen tot aandeelhoudersovereenkomsten, documentatie voor fusies en acquisities en zelfs het marketingmateriaal van uw organisatie. Hoe complex of specifiek uw onderwerp ook is, onze experts produceren teksten die blijk geven van diepgaande kennis en perfect met uw specifieke doelgroep communiceren.

Onder onze klanten tellen wij enkele van de grootste namen uit de financiële wereld. Wij beschikken over het talent en de middelen om in praktisch iedere taal en in uiteenlopende mediaformaten en softwareprogramma’s te werken, en hebben de flexibiliteit om ons aan uw wensen aan te passen. Verder bieden wij u een persoonlijke accountmanager die uw individuele projecten doeltreffend en naadloos beheert en uw enige aanspreekpartner is. Zo bent u altijd verzekerd van punctuele en uitmuntende vertalingen, ongeacht de aard en omvang van uw project. Voeg daarbij strikte vertrouwelijkheid en veilige online technologie, en het wordt duidelijk waarom zo veel tevreden financiële klanten telkens weer op ons werk vertrouwen.

Voor The Translation People bestaan er geen taalbarrières; alleen de mogelijkheid om met een wereldwijd publiek te communiceren, zonder geografische en culturele grenzen. Dit is de reden waarom wij voor vele toonaangevende financiële organisaties de voorkeursaanbieder van financiële vertaaldiensten zijn. Onder onze klanten tellen wij:

ernst natwest
halifax canadalife
Documentvertalingen

Doeltreffende documentvertaling vormt de kern van onze activiteiten. Het is een dienst die een enorme verscheidenheid aan sectoren en taalcombinaties dekt en waarbij kwaliteit altijd centraal moet staan. Daarom worden onze documentvertaaldiensten verzorgd door een vertrouwd netwerk van deskundige, professionele vertalers. Onze vertalers specialiseren zich op specifieke vlakken, zodat ons netwerk in totaal niet alleen alle branches maar ook alle documentsoorten dekt: van contracten, persberichten en marketingmateriaal tot technische specificaties, informatiebladen en software.

Documentvertaaldiensten

Meertalige DTP en typografie

DTP en typografisch werk speelt bij ons een even belangrijke rol als talenkennis en taalvaardigheid. Ons eigen DTP-team heeft uitgebreide, actuele kennis van meertalige typografie en kan werken met praktisch ieder denkbaar softwarepakket voor zowel Mac als pc. Zo bent u dus verzekerd van een vertaalde versie die er even goed uitziet als het origineel.

Meertalige DTP diensten

Websitevertalingen

Onze websitevertalingen en lokalisatiediensten zijn van kritiek belang voor klanten die hun online aanwezigheid ten volle willen benutten of met duidelijke online communicatie de juiste indruk willen maken. Websitegebruikers kopen vier keer zo vaak van sites in hun eigen taal, dus een vertaalde website is een absolute must voor bedrijven die producten of diensten op een internationale markt aanbieden.

Websitevertalingen

Download onze GRATIS PDF-brochure om te zien welke diensten The Translation People uw sector kan bieden download-pdf

._