Vertaaldiensten voor de spoorwegen

rail-translation-services

Onze gespecialiseerde vertalers houden onze klanten in de spoorwegsector op het goede spoor.

De spoorwegsector is enorm, dat staat vast. Het is een branche met talrijke facetten en specialismen, elk met een eigen cultuur, vaktaal en terminologie. Wij weten dat deze omvang en diversiteit ervaren taalexperts met een goed inzicht in de industrie vereisen, zodat u altijd en overal met succes kunt communiceren. Daarom werken wij alleen met vertalers die al eerder met klanten in de spoorwegsector hebben gewerkt.

Van technische specificaties en tenders tot marketingmateriaal en bedrijfsverslagen, onze deskundige vertalers hebben een diepgaand inzicht in de moderne spoorwegsector en gedegen kennis van de speciale technologie en vaktaal. Wij werken met toonaangevende namen in deze sector aan onderwerpen zo divers als apparatuur, dienstverlening, productie, software en technologie.

Vanzelfsprekend is bij een goede vertaaldienst een superieur eindproduct niet het enige wat telt. Wij bieden u tevens naadloos projectmanagement via persoonlijke accountmanagers en beschikken over de flexibiliteit en de middelen om in praktisch alle talen, softwareprogramma’s en mediaformaten te werken. Ook bieden wij onze klanten vertaalgeheugens die een database van hun terminologie opbouwen. Dit garandeert niet alleen optimale consistentie van hun vertalingen, maar ook lagere kosten en kortere levertijden.

Naast een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een uiterst betrouwbare service zijn dit de dingen, die onze klanten het meest waarderen en ons van de rest onderscheiden.

Technische vertalingen

Al dertig jaar lang schrijven wij met onze technische vertalingen een succesverhaal. Het is dan ook geen wonder dat wij de eerste keuze zijn voor Britse en internationale klanten uit een enorme verscheidenheid aan sectoren. ISO 9001:2008 certificering betekent dat wij de kwaliteit van ons werk streng controleren en dat onze technische vertalingen worden geproduceerd door taalkundigen met diepgaande kennis van het onderwerp waaraan ze werken. U kunt er dus van op aan dat ons werk altijd duidelijk, gedetailleerd en overtuigend is, zelfs bij de meest gespecialiseerde en complexe projecten.

Technische vertaaldiensten

Meertalige DTP en typografie

DTP en typografisch werk speelt bij ons een even belangrijke rol als talenkennis en taalvaardigheid. Ons eigen DTP-team heeft uitgebreide, actuele kennis van meertalige typografie en kan werken met praktisch ieder denkbaar softwarepakket voor zowel Mac als pc. Zo bent u dus verzekerd van een vertaalde versie die er even goed uitziet als het origineel.

Meertalige DTP diensten

Softwarelokalisatie

Onze softwarelokalisatiedienst is cruciaal voor klanten die het meeste uit hun software willen halen. Softwarelokalisatie houdt namelijk heel wat meer in dan zomaar vertalen: omdat het programma zorgvuldig op de specifieke doelgroep wordt afgestemd, krijgt de software extra diepte en meerwaarde. Het eindresultaat is software die gebruiksvriendelijker is, de gebruiker beter aanspreekt en een aanzienlijk grotere impact heeft.

Softwarelokalisatie

Beurs vertaling

Uw organisatie wil op internationale tentoonstellingen en beurzen vanzelfsprekend een zo groot mogelijke impact maken. Eén van de manieren om dit te doen, is met documentatie in de taal van uw doelmarkt, en The Translation People is het aangewezen vertaalbureau om u daarbij te helpen. Met vakkundig vertaald materiaal kunt u uw doeltreffendheid op internationale tentoonstellingen en beurzen verhogen en een geheel nieuw publiek aanspreken.

Beurs vertaling

Inschrijvingen vertalen

Wij bij The Translation People weten hoe urgent inschrijvingen zijn en dat een snelle reactie van wezenlijk belang is. Inschrijvingen komen in alle soorten en maten, maar tijd is altijd een belangrijke factor. En als het om internationale tenders gaat, hebt u ook nog met een taalprobleem te kampen. Onze snelle, nauwkeurige en professionele vertaaldienst bieden in dat geval uitkomst.

Inschrijvingen vertalen

Download onze GRATIS PDF-brochure om te zien welke diensten The Translation People uw sector kan biedendownload-pdf

._