Vertaaldiensten voor de defensie-industrie

defence-translation-servicesOnze deskundige vertalers voor de defensie-industrie zijn de perfecte bondgenoot voor uw sector.

Defensie is een serieuze zaak en de defensie-industrie is een complexe branche. Het spreekt daarom voor zich dat klanten in deze sector alleen willen werken met vertalers die bedreven zijn op dit gebied. En dat is precies wat The Translation People u biedt: vakbekwame en ervaren taalspecialisten die vertrouwd zijn met de problemen, cultuur en terminologie van de defensie-industrie. U bent dus altijd verzekerd van betrouwbare vertalingen. Verder garandeert de ISO 9001:2008 certificering van onze kwaliteitsbeheersystemen dat alle vertaalprojecten snel, probleemloos en volgens plan worden voltooid.

Wij hebben vertaalwerk voor toonaangevende ondernemingen in de defensie-industrie verzorgd en werken met formaten en materialen variërend van marketingpublicaties en software voor defensiesystemen en trainingssimulatoren tot tenders en offertes voor nieuwe opdrachten. De mogelijkheid om te werken met een zo grote verscheidenheid aan projecten is gebaseerd op ons even gevarieerde en gespecialiseerde dienstenaanbod, dat alles van conventionele documentvertalingen tot technisch schrijven en uiterst gespecialiseerde softwarelokalisatie omvat.

We weten dat klanten meer van onze dienstverlening verwachten dan alleen kwalitatief hoogwaardige eindresultaten. Daarom bieden wij onze klanten een persoonlijke accountmanager en ware flexibiliteit: we werken met alle mediaformaten en softwareprogramma’s, vertalen van en naar praktisch iedere taal en zorgen voor naadloos projectmanagement. Dit alles maakt ons de perfecte vertaalpartner, waar en wanneer u onze diensten ook nodig hebt.

Documentvertalingen

Doeltreffende documentvertaling vormt de kern van onze activiteiten. Het is een dienst die een enorme verscheidenheid aan sectoren en taalcombinaties dekt en waarbij kwaliteit altijd centraal moet staan. Daarom worden onze documentvertaaldiensten verzorgd door een vertrouwd netwerk van deskundige, professionele vertalers. Onze vertalers specialiseren zich op specifieke vlakken, zodat ons netwerk in totaal niet alleen alle branches maar ook alle documentsoorten dekt: van contracten, persberichten en marketingmateriaal tot technische specificaties, informatiebladen en software.

Documentvertaaldiensten

Technische vertalingen

Al dertig jaar lang schrijven wij met onze technische vertalingen een succesverhaal. Het is dan ook geen wonder dat wij de eerste keuze zijn voor Britse en internationale klanten uit een enorme verscheidenheid aan sectoren. ISO 9001:2008 certificering betekent dat wij de kwaliteit van ons werk streng controleren en dat onze technische vertalingen worden geproduceerd door taalkundigen met diepgaande kennis van het onderwerp waaraan ze werken. U kunt er dus van op aan dat ons werk altijd duidelijk, gedetailleerd en overtuigend is, zelfs bij de meest gespecialiseerde en complexe projecten.

Technische vertaaldiensten

Meertalige DTP en typografie

DTP en typografisch werk speelt bij ons een even belangrijke rol als talenkennis en taalvaardigheid. Ons eigen DTP-team heeft uitgebreide, actuele kennis van meertalige typografie en kan werken met praktisch ieder denkbaar softwarepakket voor zowel Mac als pc. Zo bent u dus verzekerd van een vertaalde versie die er even goed uitziet als het origineel.

Meertalige DTP diensten

Technisch schrijven

Als u de uitdagingen van de hedendaagse mondiale markt echt het hoofd wilt bieden, dan moet u elke kans aangrijpen om uw concurrenten altijd een stap voor te blijven. Een van deze kansen wordt u geboden door onze technische auteurs. Zij tillen uw communicatie naar een hoger niveau en imponeren uw publiek met overtuigende en duidelijk geschreven technische documenten.

Technisch schrijven

Websitevertalingen

Onze websitevertalingen en lokalisatiediensten zijn van kritiek belang voor klanten die hun online aanwezigheid ten volle willen benutten of met duidelijke online communicatie de juiste indruk willen maken. Websitegebruikers kopen vier keer zo vaak van sites in hun eigen taal, dus een vertaalde website is een absolute must voor bedrijven die producten of diensten op een internationale markt aanbieden.

Websitevertalingen

Download onze GRATIS PDF-brochure om te zien welke diensten The Translation People uw sector kan bieden download-pdf

._