Tolkdiensten

interpreting-translation-servicesHier bij The Translation People beschikken wij over het talent, de vaardigheden en de middelen om u tolkdiensten van het hoogste niveau aan te bieden. En we bieden u deze diensten voor de meest uiteenlopende situaties en contexten, van vergaderingen en congressen tot trainingscursussen en gerechtelijke procedures.

We werken al jarenlang met klanten uit allerlei industrieën en sectoren en bieden elk daarvan een zorgvuldig beheerde en geheel op de klant toegesneden tolkdienst. Ons geheim? Onze toonaangevende combinatie van kwaliteit en flexibiliteit is gebaseerd op toegewijde accountmanagers en een netwerk van deskundige, vertrouwde en gekwalificeerde tolken, die elk ten minste vijf jaar ervaring in professioneel tolken hebben. Als u dus zoekt naar een tolkdienst om uw internationale evenement luister bij te zetten, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Gespecialiseerde tolkapparatuur

Omdat iedere klant andere behoeften heeft, worden onze tolkoplossingen aan de eisen van het specifieke project aangepast. Naast deskundige tolken bieden wij de nieuwste apparatuur, waaronder cabines, hoofdtelefoons en microfoons, plus bekwame technici die de tolk gedurende het hele evenement begeleiden.

Verschillende tolkdiensten

Wij beschikken over de mensen en middelen voor een echt flexibele service en bieden u de vijf belangrijkste tolkdiensten: gesprekstolken, chuchotage/fluistertolken , consecutief, simultaan en telefonisch tolken.

Gesprekstolken is perfect voor kleinere bijeenkomsten, zoals een afspraak met een advocaat of een ziekenhuisbezoek.

Consecutief tolken is meer voor formele situaties waarbij de tolk na iedere zin of korte spreekduur vertaalt. Deze vorm van tolken wordt meestal gebruikt voor gerechtelijke procedures, kleine congressen en groepsdiscussies.

Simultaan tolken wordt meestal gebruikt bij grote multinationale bijeenkomsten waar het gesprokene met een vertraging van 2-3 seconden wordt vertaald. Het is een meer complexe vorm van tolken waarbij teams van twee of drie deskundige tolken in geluiddichte cabines werken. Hierbij spreken de tolken in een microfoon terwijl de internationale gedelegeerden via een hoofdtelefoon naar hun vertaling luisteren.

Telefonisch tolken is consecutief tolken via de telefoon. Hierbij kan de tolk via een luidsprekertelefoon vertalen, deelnemen aan een televergadering of rechtstreeks met de betreffende partijen telefoneren.

Bij chuchotage of fluistertolken zit de tolk tijdens een vergadering of congres naast een of twee gedelegeerden en fluistert hij of zij de vertaling simultaan of consecutief.

Tolkdiensten nodig? Neem contact met ons op.

._