Vertaaldiensten voor de ICT- en telecomsector

it-coms-translation-servicesDe beste vertalingen voor de ICT- en telecomsector komen van taalkundigen met inzicht in de branche: en dat zijn de vertalers met wie wij samenwerken.

De ICT- en telecommunicatiesector is een gigantische industrie. Het is een branche met technologieën die zich ongelooflijk snel ontwikkelen en een geheel eigen cultuur, vaktaal en terminologie. Daarom zorgen wij dat onze klanten in deze sector kunnen profiteren van de expertise van deskundige vertalers die goed vertrouwd zijn met de wereld van ICT en telecommunicatie. En dat blijkt uit de onmiskenbare duidelijkheid en hoge impact van hun werk. Verder biedt onze ISO 9001:2008 certificering u de zekerheid dat onze kwaliteitsbeheersystemen altijd aan de vereisten voldoen. U kunt er dus van op aan dat wij bij alles wat we doen consequent de hoogste normen hanteren.

Tot onze klantenportfolio behoren producenten van hardware en software, variërend van serverkasten en computergames tot personeelstraining voor een van de grootste namen in de telecomsector. We verzorgen zowel projecten voor conventionele commerciële pc-applicaties als voor zeer gespecialiseerde technische apparatuur. Tijdens het softwarelokalisatieproces lichten wij de verschillende teksten uit de interface, die we vervolgens vertalen en weer importeren. Daarna worden alle elementen, zoals werkbalken en foutmeldingen, zorgvuldig getest om te controleren dat ze altijd duidelijk en consistent zijn en perfect op de doelgroep zijn toegesneden. Andere vlakken van ons vertaalwerk voor deze sector zijn technische informatiebladen, product- en marketingbrochures, contracten, tenders en offertes.

Vanzelfsprekend is de manier waarop wij onze klanten van dienst zijn even belangrijk als het eindproduct. Daarom bieden wij u persoonlijke accountmanagers om uw projecten snel en probleemloos op te leveren. Voeg daarbij het feit dat wij flexibel genoeg zijn om het bronmateriaal in alle mediaformaten en softwareprogramma’s te verwerken en beschikken over het talent om in praktisch alle talen van de wereld te vertalen, en het wordt duidelijk waarom wij een reputatie van uitmuntendheid genieten.

Documentvertalingen

Doeltreffende documentvertaling vormt de kern van onze activiteiten. Het is een dienst die een enorme verscheidenheid aan sectoren en taalcombinaties dekt en waarbij kwaliteit altijd centraal moet staan. Daarom worden onze documentvertaaldiensten verzorgd door een vertrouwd netwerk van deskundige, professionele vertalers. Onze vertalers specialiseren zich op specifieke vlakken, zodat ons netwerk in totaal niet alleen alle branches maar ook alle documentsoorten dekt: van contracten, persberichten en marketingmateriaal tot technische specificaties, informatiebladen en software.

Documentvertaaldiensten

Technische vertalingen

Al dertig jaar lang schrijven wij met onze technische vertalingen een succesverhaal. Het is dan ook geen wonder dat wij de eerste keuze zijn voor Britse en internationale klanten uit een enorme verscheidenheid aan sectoren. ISO 9001:2008 certificering betekent dat wij de kwaliteit van ons werk streng controleren en dat onze technische vertalingen worden geproduceerd door taalkundigen met diepgaande kennis van het onderwerp waaraan ze werken. U kunt er dus van op aan dat ons werk altijd duidelijk, gedetailleerd en overtuigend is, zelfs bij de meest gespecialiseerde en complexe projecten.

Technische vertaaldiensten

Technisch schrijven

Als u de uitdagingen van de hedendaagse mondiale markt echt het hoofd wilt bieden, dan moet u elke kans aangrijpen om uw concurrenten altijd een stap voor te blijven. Een van deze kansen wordt u geboden door onze technische auteurs. Zij tillen uw communicatie naar een hoger niveau en imponeren uw publiek met overtuigende en duidelijk geschreven technische documenten.

Technisch schrijven

Softwarelokalisatie

Onze softwarelokalisatiedienst is cruciaal voor klanten die het meeste uit hun software willen halen. Softwarelokalisatie houdt namelijk heel wat meer in dan zomaar vertalen: omdat het programma zorgvuldig op de specifieke doelgroep wordt afgestemd, krijgt de software extra diepte en meerwaarde. Het eindresultaat is software die gebruiksvriendelijker is, de gebruiker beter aanspreekt en een aanzienlijk grotere impact heeft.

Softwarelokalisatie

Download onze GRATIS PDF-brochure om te zien welke diensten The Translation People uw sector kan bieden download-pdf

._