Vertaaldiensten voor de scheepvaartbranche

 

marine-translation-services

De vertaaldiensten van onze scheepvaartexperts geven uw documentatie de wind in de zeilen.

Net zoals vele andere gespecialiseerde sectoren heeft ook de scheepvaartbranche zijn eigen vaktaal en terminologie. Het helpt dus als uw vertalingen worden verzorgd door vertalers die gedegen kennis van deze sector hebben. Hier bij The Translation People nemen we de tijd om deskundige vertalers te vinden, die ervaring hebben met vertalingen op dit gebeid: taalprofessionals wiens werk door uw collega’s en klanten over de hele wereld als authentiek wordt beschouwd.

Van oorlogsschepen en luxe jachten tot navigatie, communicatie en zelfs logboeken van enthousiaste zeilers, onze gespecialiseerde vertalers hebben aan zeer gevarieerde projecten gewerkt, waarvoor gedegen kennis van de scheepvaartbranche vereist was. Onze klanten omvatten vooraanstaande Britse en internationale scheepvaartbedrijven, en wij beschikken over het talent en de middelen om het meest uiteenlopende materiaal te produceren, van technische specificaties, veiligheids- en gezondheidsinformatie, websites, tenders en offertes tot chique productbrochures.

De kwaliteit van ons projectmanagement is een andere reden voor onze vooraanstaande positie. Onze klanten profiteren van persoonlijke accountmanagers en een snelle individuele en betrouwbare dienstverlening. Voeg daarbij het feit dat we in praktisch iedere taal, ieder mediaformaat en ieder softwareprogramma kunnen werken, en het wordt duidelijk waarom wij een reputatie van uitmuntendheid genieten.

Technische vertalingen

Al dertig jaar lang schrijven wij met onze technische vertalingen een succesverhaal. Het is dan ook geen wonder dat wij de eerste keuze zijn voor Britse en internationale klanten uit een enorme verscheidenheid aan sectoren. ISO 9001:2008 certificering betekent dat wij de kwaliteit van ons werk streng controleren en dat onze technische vertalingen worden geproduceerd door taalkundigen met diepgaande kennis van het onderwerp waaraan ze werken. U kunt er dus van op aan dat ons werk altijd duidelijk, gedetailleerd en overtuigend is, zelfs bij de meest gespecialiseerde en complexe projecten.

Technische vertaaldiensten

Meertalige DTP en typografie

DTP en typografisch werk speelt bij ons een even belangrijke rol als talenkennis en taalvaardigheid. Ons eigen DTP-team heeft uitgebreide, actuele kennis van meertalige typografie en kan werken met praktisch ieder denkbaar softwarepakket voor zowel Mac als pc. Zo bent u dus verzekerd van een vertaalde versie die er even goed uitziet als het origineel.

Meertalige DTP diensten

Websitevertalingen

Onze websitevertalingen en lokalisatiediensten zijn van kritiek belang voor klanten die hun online aanwezigheid ten volle willen benutten of met duidelijke online communicatie de juiste indruk willen maken. Websitegebruikers kopen vier keer zo vaak van sites in hun eigen taal, dus een vertaalde website is een absolute must voor bedrijven die producten of diensten op een internationale markt aanbieden.

Websitevertalingen

Download onze GRATIS PDF-brochure om te zien welke diensten The Translation People uw sector kan bieden download-pdf

._